Zašto je važno na vrijeme obnoviti certifikat iz javne nabave?

Stekli ste certifikat u području javne nabave, što sad?

Bravo! Prošli ste Program izobrazbe u području javne nabave i stekli certifikat iz javne nabave. No što ako vam kažemo da vaš certifikat u javnoj nabavi prestaje vrijediti ako ne prikupite minimalno 32 boda tijekom svakog trogodišnjeg razdoblja?
Kako bi zaradili 32 boda tijekom trogodišnjeg razdoblja potrebno je odslušati 32 sata edukacije, odnosno usavršavanja u javnoj nabavi. To možda zvuči kao izazov, ali Pravilnik nudi više mogućnosti za prikupljanje bodova. Tijekom trogodišnjeg razdoblja možete birati hoćete li usavršavanju pristupiti uživo ili online, a usavršavanja mogu trajati 4, 8 ili 16 sati.

Usavršavanja uživo ili webinari?

Najčešći oblik usavršavanja su jednodnevne radionice u trajanju od 8 nastavnih sati koje možete pratiti uživo ili online. Ukoliko se odlučite na opciju online slušanja, preduvjet je da se priključite na istu putem linka i prijavite se svojim punim imenom i prezimenom.

Od 1.1.2024. obavezno je tijekom cijelog vremena trajanja seminara imati uključenu kameru a mikrofon po potrebi.

Zašto se usavršavati u PJR-u?

Mi u PJR-u se trudimo polaznicima naših edukacija pružiti najbolju vrijednost za novac. Naši predavači su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i mnoštvom primjera iz prakse koji učenje čine zanimljivijim i lakše pamtljivim. Učenje iz tuđeg iskustva uštedjet će vaše vrijeme i poštedjeti vas nepotrebnih i često skupih grešaka.
Za polaznike naših edukacija osmislili smo razne pogodnosti; među njima i trajni popust od 10% na svaki narednu edukaciju, ali i grupne popuste.

Grupni popust u PJR možete iskoristiti sami tako da odaberete više edukacija odjednom u svrhu dobivanja boljeg popusta ili pri kupovini većeg broja kotizacija kao grupe.
Pored toga, naš Klub vjernosti također je prepoznat kao vrijedna pogodnost. Svi polaznici naših programa edukacija koji unutar 3 godine (počevši od 1. 9. 2019.) budu pohađali bilo koja tri programa edukacija ostvaruju pravo na jednu besplatnu PJR edukaciju po vlastitom izboru. Pogodnosti Kluba vjernosti odnose se na osobu i nisu prenosive.
Tijekom protekle 4 godine više od 300 polaznika iskoristilo je ovu pogodnost, budite i vi jedan od njih i iskoristite pravo na besplatnu edukaciju!

Najnoviji članci iz iste kategorije