VODIMO VAS OD IDEJE DO USPJEŠNE REALIZACIJE SVAKOG PROJEKTA

Provedba projekata

Razvoj EU projekata

Dobra ideja tek je početak puta prema ostvarivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova, ono što slijedi je proces u kojem je potrebno zadovoljiti brojne kriterije natječaja pri čemu je prvi korak kvalitetan razvoj projekta. Osiguravamo razvoj cjelovitog projektnog prijedloga ili njegovo unapređenje te dajemo podršku u apliciranju projekta visoke kvalitete na EU fondove. fondove. Vjerujemo da dobroj ideji možemo pronaći adekvatan natječaj, pretvoriti ju u kvalitetni projektni prijedlog koji u obzir uzima njegov cijeli životni vijek i uspješno aplicirati na EU natječaj.

Provedba projekata

Provedba EU projekata

Čestitamo! Projekt vam je prošao na natječaju, neizvjesnost je iza vas, ali pravi izazovi tek slijede. Znate li da nakon svakog projekta ostaje prosječno 24 kg papirologije? Odabir savjetnika u provedbi projekata je ključan trenutak kada se potpisuje Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. PJR je jedna od većih tvrtki specijaliziranih za provedbu EU projekata i vodeća po broju provedenih projekata. Upravo iz iskustva koje posjedujemo i poznavanja svih prepreka koje slijede smo razvili i eU-Mobil – sustav za upravljanje EU projektima.

Provedba projekata

Savjetovanje u javnoj nabavi

Nabava je dio svakog EU projekta, potpisivanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, prilikom nabave usluga, robe ili izvođenja radova financiranih iz projekta moraju se poštovati načela i pravila javne nabave. U timu imamo više od 10 certificiranih stručnjaka za javnu nabavu, u svom dugogodišnjem iskustvu imamo više od 450 postupaka javne nabave, vodimo portal www.javna-nabava.info na kojem objavljujemo stručne članke i pratimo najvažnija rješenja DKOM-a.

Provedba projekata

Usluge savjetovanja u optimizaciji procesa, digitalizaciji i implementaciji softvera za upravljanje organizacijom

PJeRp – softver za upravljanje organizacijom razvili smo tijekom 5 godina korištenja u vlastitom poslovanju. Omogućio nam je kontinuirani rast, a upravljanje ključnim podacima poslovanja učinio jednostavnim i funkcionalnim. Digitalizirajte svoje ključne procese, prestanite držati podatke u Excel tablicama, uštedite dragocjeno vrijeme i novac.

PJR kroz uslugu tehničke pomoći može unaprijediti vaše procese!

Usluge tehničke pomoći mogu obuhvaćati sastavljanje procesa, procedura, obrazaca, sporazuma, priručnika o postupanju, predlaganje mjera za poboljšanje procesa, obuku djelatnika institucija ili krajnjih korisnika projekata, studijske posjete i razmjenu iskustava među zemljama, izradu strateških dokumenata i akcijskih planova i tako dalje. Uz značajno iskustvo koje posjeduje PJR tim često smo izvođač usluga tehničke pomoći institucijama u Hrvatskoj i široj regiji.