USPJEH JE ZNANOST, AKO POSTOJE UVJETI - DOĆI ĆE REZULTATI. |||| OSCAR WILDE

NOVOsti i najave

NOVOsti

PJR Educa ®

Kako konzultant može pomoći prijavitelju u apliciranju EU projekta?

Kako konzultant može pomoći prijavitelju u apliciranju EU projekta?

Proces prijave projekata na EU poziv je vrlo složen posao u okviru kojeg je potrebno ispuniti brojne (često za svaki poziv različite) uvjete. Također je potrebno opširno opisati vlastitu instituciju ili poduzeće, detalje projekta te prikazati relevantnost, kapacitete,...

Izvodimo stručne programe edukacija iz vlastitog iskustva u EU projektima i javnoj nabavi.

PJR-spaljalica

Nakon procjene potencijala i upoznavanja s Vašim razvojnim idejama i područjem Vašeg poslovanja, PJR je spreman pratiti individualne prilike koje Vam EU fondovi pružaju.

Nemojte propuštati prilike za financiranje zbog neupućenosti.

PJR Spajalica je usluga spajanja Vaše projektne ideje s natječajima  za dodjelu bespovratnih sredstava EU fondova.

Prepustite stručnjacima da brinu o prilikama koje Vaše poduzeće ima u EU fondovima.

Novosti:

Iako se svijet EU fondova ponekad čini kompleksan, uz našu pomoć to se može promijeniti. Donosimo vam NOVOsti s kojima ćete se bolje upoznati sa sustavom, stručnom terminologijom i specifičnostima EU politika i EU fondova, te saznati najnovije informacije koje bi Vam mogle olakšati snalaženje u području fondova.

PJR Educa ®

Kome je PJR Educa namijenjena? Svima koji žele znati više o sustavu fondova – pojedincima, institucijama, ustanovama, organizacijama civilnog društva i tvrtkama koje sudjeluju u sustavu EU fondova kroz pripremu i provedbu razvojnih projekata ili pak onima koji to tek žele postići.
PJR Educa izlazi jednom mjesečno, a šaljemo ju na Vašu adresu elektroničke pošte. Sve brojeve objavljujemo na našoj Internet stranici.

Istraživanje:

Od 2009. godine proveli smo četiri velika istraživanja. Dva iz područja apsorpcije EU fondova te dva iz područja javne nabave u Hrvatskoj. Prvo istraživanje iz područja EU fondova je bilo 2013. o iskorištenosti sredstava IPA programa i učinkovitosti provedbe projekata, dok su drugim iz 2017. godine analizirani kapaciteti za apsorpciju EU fondova. Prvo istraživanje iz područja javne nabave je provedeno 2015. godine kada smo istražili spremnost dionika javne nabave za pravila novih direktiva. Drugo je provedeno 2017. godine te su rezultatima prikazane potrebe o usavršavanju u području javne nabave i primjena kriterija ekonomski najpovoljnije ponude.