PJR Spajalica ®

Spojite Vašu projektnu ideju s natječajem!

PJR Spajalica je naša usluga informiranja o prilikama za financiranje i spajanja Vaše projektne ideje s natječajima  za dodjelu bespovratnih sredstava EU fondova. Temeljem dugogodišnjeg rada na razvoju i pripremi projektnih prijedloga za različite natječaje, PJR tim stručnjaka primjenjuje jedinstven individualni pristup u spajanju Vaše projektne ideje s odgovarajućim natječajem. Sukladno tomu, predlažemo natječaje, pri čemu primjenjujemo metodologiju koja najbolje odgovara Vašim potrebama i koja će najbrže polučiti željene rezultate.

PJR Spajalica sastoji se od:

Pronalazak adekvatnih natječaja i individualno informiranje

PJR za Vas identificira sve potencijalne EU natječaje u kojima Vaša organizacija može sudjelovati.. Više ne morate gubiti vrijeme na snalaženje u mnoštvu natječaja i programa, a s obzirom da relevantne informacije dolaze k vama, više nema niti stresa od propuštanja prilika. Iako su svi natječaji javna informacija, iako postoje besplatni portali, info centri i newsletteri, te su informacije često neprecizne, prešture, neorganizirane i svakako neprilagođene pojedinoj organizaciji. PJR Spajalica brine o Vašim potrebama.

Stručnjaci iz PJR-a Vam stoje na raspolaganju za savjet više i odgovore na eventualna pitanja oko natječaja koji Vas zanima, kako bismo zajedničkim snagama i razumijevanjem savršeno spojili Vašu ideju sa natječajem.

Provjera prihvatljivosti prijavitelja i izrada stručnog Mišljenja o sukladnosti ideje s natječajem

Stručno PJR Mišljenje o sukladnosti Vaše ideje s natječajem izrađujemo  u svrhu provjere prihvatljivosti Vaše organizacije u ulozi prijavitelja s obzirom na specifični natječaj te Vam pružamo individualni savjet za unaprjeđenje Vaše projektne ideje i odluku da li i s kakvim projektnim prijedlozima sudjelovati u pojedinom natječaju.

Umrežavanje s drugim prijaviteljima/ partnerima

U slučaju kada natječaj zahtijeva partnerstvo ili Vi želite biti partner na projektu, umrežavamo Vas s potencijalnim drugim prijaviteljima i partnerima EU projekata, te ostalim našim klijentima kako bih potencijalno ostvarili suradnju

Zašto odabrati PJR Spajalicu?

PJR Spajalica osigurava da:

  • Vi se možete opustiti, jer mi brinemo da ne propustite prilike za financiranje iz EU fondova.
  • Štedite svoje vrijeme dok mi za Vas pratimo natječaje i proučavamo natječajnu dokumentaciju.
  • Razvijate svoje redovno poslovanje, postajete konkurentniji i stvarate novo tržište!
  • Osnažujete kvalitetu odnosa sa svojim klijentima, partnerima i suradnicima!

Želite više informacija o PJR Spajalici?

Poslije Spajalice…

Odlučili ste, PJR Spajalica je spojila Vašu ideju s natječajem i sad krećete u detaljni dizajn projektne ideje i počinjete raditi projektni prijedlog. Na Vama je odluka hoćete li se za natječaj pripremati sami, uz savjetodavnu podršku ili ćete pisanje projekta u potpunosti prepustiti stručnjacima. Mi Vas možemo pratiti na Vašem putu, i u pripremi projekta i tijekom njegove provedbe. Bez obzira na koju od opcija se odlučite, praćenje naših stručnih članaka dat će Vam priliku da uz nas učite i razvijate se.