Budućnost javne nabave: konferencija o javnoj nabavi donosi nova saznanja i alate

konferencija javna nabava

Ovogodišnja konferencija posvećena je bitnoj temi održivosti

Ovogodišnja šesta Međunarodna konferencija o javnoj nabavi, koja će se održati od 23. do 24. svibnja 2024. godine, bit će posvećena održivosti i razvoju kompetencija. Svojim bogatim programom, konferencija će pružiti sudionicima uvid u najnovije trendove i promjene u javnoj nabavi, s posebnim naglaskom na ESG (Environmental, Social, and Governance) kriterijima.

Što možete očekivati u Opatiji?

Prvi dan konferencije, 23. svibnja, donosi niz predavanja i panel rasprava sa stručnjacima iz područja javne nabave. Sudionici će imati priliku saznati više o trenutnom stanju u sustavu nabave, novostima u elektroničkoj javnoj nabavi te produljenju ugovora o javnoj nabavi. Poseban naglasak bit će na uključivanju održivosti u nabavu, s predavanjem Johna Watta o počecima inkorporacije održivosti. Na kraju prvog dana konferencije održati će se panel rasprava.
Drugi dan konferencije, 24. svibnja, fokus će biti na profesionalizaciji javne nabave i razvoju kompetencija sukladno standardima ProcurComp-a. Sudionici će imati priliku sudjelovati u interaktivnoj radionici koja će biti podijeljena u dva dijela, a vodit će je iskusni predavači. Ova radionica će se usredotočiti na pružanje konkretnih alata za učinkovito upravljanje vremenom, procesima i dokumentacijom, istovremeno potičući ravnotežu i produktivnost kroz strategije upravljanja stresom.
Konferencija ne samo da će obogatiti sudionike praktičnim vještinama, već će naglasiti važnost svakog pojedinca u procesu javne nabave i podići samopouzdanje unutar organizacija. Sudionici će imati aktivnu ulogu tijekom konferencije, bez obzira na svoje iskustvo ili poziciju, te će dobiti trajne alate za poboljšanje radnog okruženja.

Govornici i panelisti

Konferencija donosi dinamične diskusije, inspirativne govornike i praktične primjere koji će potaknuti promišljanje o javnoj nabavi na potpuno nov način.

Govornici i panelisti su:

  • Maja Kuhar, predsjednica Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave
  • Danijela Pažur Ivančić, dipl.iur.
  • John Watt, Research Collaborator, Embedding Project
  • Marko Turudić, izvanredni profesor, Katedra za upravno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
  • Hrvoje Sagrak, predsjednik Uprave, InfoDom d.o.o.
  • Filip Tončić, direktor izvršnog centra za javne financije, InfoDom d.o.o.
  • Toni Babić, profesionalni trener iz područja razvoja ljudskih potencijala, Praktikum sustavi d.o.o.
  • Josipa Borić-Novosel, agilna i timska trenerica, Astyre d.o.o.
  • Ivan Serdarušić, član Uprave, Projekt jednako razvoj d.o.o.
  • Ines Gruica Devčić, članica Uprave, Projekt jednako razvoj d.o.o.

 

Usavršavanje iz javne nabave u predkonferencijskom danu

Dan prije konferencije, 22. svibnja 2024. održati će se jednodnevno usavršavanje u javnoj nabavi na temu Recentna praksa DKOM-a u postupcima JN sa osvrtom na javnu nabavu koja se provodi na projektima financiranim iz sredstava Europske unije te postupanja u novom EOJN gdje će svoja znanja i iskustva prenijeti stručnjaci iz područja javne nabave. Polaznici ostvaruju 8 bodova za obnovu certifikata. Za sve polaznike konferencije osigurali smo 10% popusta na kotizaciju. Kako se prijaviti i sve ostale informacije možete saznati ovdje.

Poseban poklon za sve polaznike konferencije

Svi polaznici konferencije dobivaju besplatno pohađanje jednog usavršavanja u području javne nabave u obliku webinara (8 bodova)

Vidimo se u Opatiji!

Više informacija i prijave na linku

Najnoviji članci iz iste kategorije