Nabava sa stilom: komunikacijski i organizacijski trikovi za rješavanje svakodnevnih izazova javnonabavljača

konferencija javna nabava
Izazovi u svakodnevnom radu javnonabavljača

Javnonabavljači, jeste li svjesni svakodnevnih izazova koji (pre)često stoje pred vama u vašem poslu?

Kompleksna regulativa, administracija, tehnički zahtjevi, vremenski pritisak, koordinacija između različitih dionika, komunikacijski izazovi, financijska ograničenja, transparentnost i integritet, pritisak za održivost, organizacija…

Ovo su samo su neki od izazova koji zahtijevaju stalno praćenje, prilagodbu i usavršavanje kako bi javnonabavljači mogli uspješno obavljati svoj posao.

Jeste li spremni ovladati ključnim vještinama i alatima koji će vaš rad učiniti učinkovitijim i uspješnijim?

Imamo rješenje!

Ovogodišnja konferencija o javnoj nabavi posebno će se fokusirati na rješavanje svakodnevnih izazova s kojima se susreću javnonabavljači, pružajući praktične alate i strategije za uspješno upravljanje tim izazovima. U suradnji s vrhunskim stručnjacima iz područja komunikacija osmislili smo interaktivnu radionicu o bitnim osobnim i poslovnima vještinama. Ova radionica  posvećena je rješavanju izazova koje imaju osobe koje kao tim sudjeluju u strategiji, davanju inputa u predmete nabava, pripremi i provedbi postupaka javne nabave.

Radionica će obuhvatiti područja koja se odnose na unaprjeđenje komunikacije, rješavanje problema i prioritizaciju, te efikasno organiziranje procesa. Tijekom radionice, bit će predstavljene inovativne strategije i alati za bolju komunikaciju. Dobit ćete priliku ovladati ključnim vještinama koje će vaš rad učiniti uspješnijim i produktivnijim. Radionica je namijenjena svima, bez obzira na razinu iskustva ili poziciju.

Ne propustite priliku da naučite, razmijenite iskustva s kolegama i osnažite svoju karijeru.

Pridružite nam se na Međunarodnoj konferenciji o javnoj nabavi 23. i 24. svibnja u Opatiji.

 

Više informacija i prijave na linku


Želim saznati više o konferenciji

Najnoviji članci iz iste kategorije