Spremni za javnu nabavu 2.0?

konferencija javna nabava opatija

Ove godine u fokusu održivost i razvoj kompetencija

Šesta Međunarodna konferencija o javnoj nabavi u Opatiji, od 23. do 24. svibnja 2024., donosi bogat program s fokusom na ESG kriterijima.

Prvog dana konferencije, 23. svibnja, sudionici će imati priliku čuti stručnjake o aktualnom stanju u sustavu nabave, promjenama u elektroničkoj javnoj nabavi te produljenju ugovora o javnoj nabavi. Poseban naglasak je na uključivanju održivosti u nabavu, s predavanjem Johna Watta o počecima inkorporacije održivosti.
Na kraju dana pripremili smo panel raspravu u kojoj će stručnjaci govoriti o praktičnim primjenama izmjena.

Profesionalizacija javne nabave i ProcurComp

Teme u petak, 24. svibnja, fokusirane su na razvoj kompetencija polaznika kako ih propisuje ProcurComp a u svrhu profesionalizacije javne nabave za osobe zaposlene na poslovima nabave. Sudionici će imati priliku sudjelovati u iznimno intrigantnoj i interaktivnoj radionici posvećenoj razvoju osobnih kompetencija kao i stvaranju pozitivne radne atmosfere.
Radionica će biti održana u dva dijela i biti će vođena od strane iskusnih i priznatih predavača iz ovog područja.
Fokus radionice bit će na pružanju praktičnih alata sudionicima kako bi učinkovito upravljali vremenom, procesima, dokumentacijom te istovremeno bili zadovoljni i ispunjeni. Sudionici će naučiti tehnike planiranja i postavljanja prioriteta koje će povećati njihovu produktivnost, dok će se kroz inovativne strategije upravljanja stresom graditi ravnoteža između zahtjevnih poslovnih situacija.
Ova radionica ne samo da pruža konkretne vještine za suočavanje sa stresom, već potiče i kreativno razmišljanje u rješavanju izazova. Dodatno, naglasak je na jačanju percepcije o važnosti uloge svakog sudionika u procesu javne nabave te povećanju samopouzdanja unutar organizacije. Sudionici će imati priliku aktivno sudjelovati, izraziti svoje misli i ideje, bez obzira na razinu iskustva ili radnu poziciju. Radionica će pružiti trajne alate za poboljšanje radnog okruženja, čineći sudionike vrjednijim i produktivnijim članovima tima. Prijavite se već danas na Međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi.

Garantiramo, bit će najbolja do sada!

Svi polaznici konferencije dobivaju besplatno pohađanje jednog usavršavanja u području javne nabave u obliku webinara (8 bodova)

Vidimo se u Opatiji! Više informacija i prijave na linku

Najnoviji članci iz iste kategorije