Šesta Međunarodna konferencija o javnoj nabavi: ESG kriteriji za održivu budućnost

esg kriteriji

U posljednjem desetljeću, povećana svijest o pitanjima okoliša, društvene odgovornosti i korporativnog upravljanja (ESG) postavlja nove standarde za poslovanje. Jedno od ključnih područja gdje se ove vrijednosti sve više implementiraju je javna nabava.

U sveprisutnoj potrebi za održivim razvojem, Šesta Međunarodna konferencija o javnoj nabavi predstavlja ključan događaj s naglaskom na okolišnom, društvenom i korporativnom upravljanju (ESG) u kriterijima javne nabave. Ovogodišnje izdanje konferencije planira ojačati ulogu javne nabave kao pokretača pozitivnih promjena te podrške dobavljačima koji teže održivom razvoju.

Javna nabava kao pokretač promjena

Javna nabava ima ogroman potencijal postavljanja visokih ekoloških standarda odabirom proizvoda i usluga s manjim ugljičnim otiskom. Cilj konferencije je istaknuti na koji način uvođenje ESG kriterija u procese javne nabave može imati značajan utjecaj na očuvanje okoliša, društvenu odgovornost i unapređenje korporativne prakse.

Konferencija kao platforma za povezivanje i dijeljenje znanja

Konferencija će pružiti platformu za dinamične diskusije, okupljanje inspirativnih govornika i prikazivanje praktičnih primjera kako implementacija ESG kriterija može transformirati način na koji se javna nabava provodi. Sudionici će imati priliku razmijeniti iskustva, usvojiti najnovije trendove i dobiti uvid u najnovije promjene u zakonodavstvu koja regulira područje javne nabave.

Kao i svake godine, konferencija će pridonijeti širenju znanja i podizanju svijesti o važnosti održivog poslovanja. Posebna pažnja bit će posvećena inovacijama i praksi koje potiču odgovorno poslovanje među dobavljačima i naručiteljima.

Early Bird kotizacije

Ovog proljeća očekuje nas uzbudljiv događaj u predivnoj Opatiji, gdje će sudionici dobiti motivaciju za promišljanje o nabavi na potpuno nov način, usklađen s najvišim standardima održivosti i društvene odgovornosti. Ove godine osigurali smo Early Bird kotizacije koje je moguće kombinirati s grupnim popustima i time ostvariti značajnu uštedu.

Svi polaznici konferencije dobivaju besplatno pohađanje jednog usavršavanja u području javne nabave u obliku webinara (8 bodova)

Vidimo se u Opatiji! Više informacija i prijave na linku

Najnoviji članci iz iste kategorije