Želite li saznati kako prepoznati prilike i uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata iz EU fondova?

stručnjaci za EU fondove

Svako novo programsko razdoblje donosi nove prilike i izazove. Tako je i s programskim razdobljem 2021-2027. koje je donijelo niz novosti i promjena u svijetu EU fondova.
Kako bi se uspješno pripremili s projektima za najveći investicijski ciklus u povijesti Hrvatske, važno je biti upoznat s novim pravilima i trendovima u svijetu EU fondova.
Želite li saznati kako prepoznati prilike i uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata iz EU fondova u razdoblju 2021. – 2027., imamo sjajne vijesti za vas!

Edukacija u području EU fondova

Predstavljamo vam jednodnevnu edukaciju na temu “Kako prepoznati prilike i uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata EU fondovima u razdoblju 2021. – 2027.”

Edukaciju su osmislili stručnjaci u području EU fondova. Seminar će dati odgovore na ključna pitanja poput toga kako zaista čitati natječaje, kako procijeniti potencijal svoje projektne prijave za dobivanje financiranja te kako poboljšati šanse svog projekta za prolaz. Na radionici će se održati i vježbe koje značajno pospješuju razumijevanje EU natječaja: kako uočiti što je važno prilikom procjene šansi za prolaz vašeg projekta u odnosu na kriterije kojima se projekti ocjenjuju, te koji su najvažniji elementi konteksta ovog novog razdoblja koji se pojavljuju kao uvjeti za prihvatljivost projekata.

Cilj seminara je pružiti savjete iz bogate prakse stručnjaka o tome kako povećati šanse za dobivanje financiranja.

Nakon održanog seminara dobivate mogućnost besplatnog pohađanja dva kratka webinara:

    • Naučite napisati dobar prigovor
    • Provjerite svoje razumijevanje kriterija natječaja za EU financiranje

Webinaru ćete moći pristupiti u vrijeme kada vama najviše odgovara u roku od 30 dana.

Ne propustite priliku da se educirate i pripremite svoje projekte na najbolji mogući način kako biste osigurali EU financiranje za realizaciju vaših ideja i projekata.

Pogodnosti za polaznike PJR edukacija

Polaznici PJR edukacija uvijek dobivaju više kroz brojne pogodnosti kao što su trajni popust od 10% na svaku narednu edukaciju, grupne popuste (za veći broj kupljenih kotizacija ostvaruje se veći popust bilo da je riječ o dolasku više osoba na edukaciju ili jednostavno odaberete više edukacija odjednom u svrhu dobivanja boljeg popusta), a kroz Klub vjernosti moguće je dobiti edukaciju besplatno. Više o Klubu vjernosti možete saznati na linku: https://pjr.hr/klub-vjernosti/
Više o edukaciji koju održavamo 10. studenog u Gradišćanskoj 24 možete saznati klikom niže.

Najnoviji članci iz iste kategorije