Želite li saznati kako uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata iz EU fondova?

stručnjaci za EU fondove
Uvećajte šanse za EU sufinanciranje

Svako novo programsko razdoblje donosi nove prilike i izazove. Tako je i s programskim razdobljem 2021-2027. koje je donijelo niz novosti i promjena u svijetu EU fondova.
Osim novih programa, programsko razdoblje 2021-2027 donijelo je i nova pravila. Jedno od ključnih pravila je EU taksonomija, koja se koristi za identifikaciju i procjenu održivih aktivnosti i projekata. EU taksonomija je osmišljena kako bi pomogla u izgradnji održivog gospodarstva i postizanju ciljeva o klimatskim promjenama. Kako bi se uspješno pripremili s projektima za najveći investicijski ciklus u povijesti Hrvatske, važno je biti upoznat s novim pravilima i trendovima u svijetu EU fondova.

Edukacija na temu EU fondova

Želite li saznati kako uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata iz EU fondova u razdoblju 2021. – 2027., imamo sjajne vijesti za vas! Predstavljamo vam dvodnevnu edukaciju na temu “Upoznajte prilike i mogućnosti iz EU fondova i kako uvećati šanse za financiranje vlastitih projekata u razdoblju 2021. – 2027.” koju će održati stručnjaci u području EU fondova.

Seminar će dati odgovore na ključna pitanja poput toga kako zaista čitati natječaje, kako procijeniti potencijal svoje projektne prijave za dobivanje financiranja te kako poboljšati šanse svog projekta za prolaz. Na radionici će se održati i 2 vježbe koje značajno pospješuju razumijevanje EU natječaja: kako uočiti što je važno prilikom procjene šansi za prolaz vašeg projekta u odnosu na kriterije kojima se projekti ocjenjuju, te koji su najvažniji elementi konteksta ovog novog razdoblja koji se pojavljuju kao uvjeti za prihvatljivost projekata.

Cilj seminara je pružiti savjete iz bogate prakse stručnjaka o tome kako povećati šanse za dobivanje financiranja.

EU taksonomija

Drugi dan edukacije posvetit će se praktičnim pristupima primjeni EU taksonomije na pripremu i razvoj projekata. Predavanje će održati konzultantica za EU fondove Olivera Del Cont uz gostovanje stručnjakinje Mirjane Miloševski Ntontos koja će govoriti o ulozi projektanata vezano uz zelene zahtjeve natječaja i obradu obrazaca iz raznih Poziva koje trebaju ispuniti. Ovo će predavanje biti vrlo korisno za sve one koji žele aplicirati na natječaje s ekološkom komponentom. Ne propustite priliku da se educirate i pripremite svoje projekte na najbolji mogući način kako biste osigurali EU financiranje za realizaciju vaših ideja i projekata.

Pogodnosti za polaznike

Uz sve navedeno, za sudjelovanje na oba dana edukacije imamo odličnu ponudu za vas! Prijavite se na obje edukacije i ostvarite 30% popusta na cijenu kotizacije! Cijena kotizacije s popustom iznosi 224€ / 1.687,73 kn + PDV i može se iskoristiti za sudjelovanje dvije osobe iz iste organizacije na način da jedna osoba sudjeluje jedan dan. Za realizaciju popusta potrebno se prijaviti na edukacije@pjr.hr.
Ako ne možete prisustvovati osobno, edukaciju je moguće pratiti online iz udobnosti vlastitog ureda ili doma. U prijavi je potrebno navesti da želite pratiti online. Ne propustite ovu priliku za stjecanje znanja i pripremu svojih projekata za novi investicijski ciklus!
Polaznici PJR edukacija uvijek dobivaju više kroz brojne pogodnosti kao što su trajni popust od 10% na svaku narednu edukaciju, grupne popuste (za veći broj kupljenih kotizacija ostvaruje se veći popust bilo da je riječ o dolasku više osoba na edukaciju ili jednostavno odaberete više edukacija odjednom u svrhu dobivanja boljeg popusta), a kroz Klub vjernosti moguće je dobiti edukaciju besplatno. Više o Klubu vjernosti možete saznati na linku: https://pjr.hr/klub-vjernosti/
Više o edukacijama koje održavamo 29. i 30. ožujka u Gradišćanskoj 24 možete saznati klikom niže.

Najnoviji članci iz iste kategorije