Znate li gdje se kriju poslovne prilike u javnoj nabavi? ma.te.a zna!

Javna nabava i natječaji pojmovi su koji mnogima u toj branši zadaju glavobolje.

Može li pretraživanje natječaja i rudarenje po višebrojnim stranicama tražeći informacije biti jednostavnije?

Što kada bi planove nabava imali na jednom mjestu,  dobiti dojave o natječajima prema vlastitom području interesa, vidjeti s kojim iznosom se javlja vaša konkurencija i lakše procijeniti isplati li vam se uopće trošiti vrijeme i resurse?

Sada je to napokon moguće!

 

Predstavljamo vam ma.te.a-u! Inovativnost u javnoj nabavi

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja na jednom mjestu sadrži planove javnih nabava, registre sklopljenih ugovora, dnevne objave otvorenih postupaka, jednostavne nabave, koncesije i žalbe, uz posebno praćenje i poslovnu analitiku uspješnosti poduzeća kao ponuditelja, ali i njihovih glavnih konkurenata.

ma.te.a vam omogućava da sami složite kombinaciju prema svojim potrebama, personalizirate pretrage i organizirate bolje svoj prodajni tim.

Aplikacija ma.te.a predstavlja najpotpuniji alat za realizaciju brojnih prilika za prodaju roba, usluga i radova javnim naručiteljima, jer prikazuje prilike jučer-danas-sutra.

#mateazna

Prilikom kreiranja nove usluge u PJR ponudi, primarni fokus bio je na popularizaciji i olakšavanju snalaženja na tržištu javne nabave na kojem ima puno prilika za poduzetnike. Korisnici aplikacije ma.te.a imat će mogućnost individualiziranog prikaza i praćenja svojih interesa kroz moderno, vizualno ugodno i intuitivno sučelje – uz sve korisne analitike koje im mogu pomoći da budu što uspješniji ponuditelji. Vjerujemo da će u ma.te.a-i mnogi naći nezamjenjivog prodajnog asistenta koji pruža brojne korisne informacija pa se krilatica #mateazna nametnula sama od sebe“,  izjavila je Ana Fresl, direktorica PJR-a.

Besplatno isprobajte 30 dana!

Svi zainteresirani mogu besplatno isprobati aplikaciju i uvjeriti se u sve njene prednosti, a više informacija potražite na linku. 

Mislite da je javna nabava komplicirana? ma.te.a će vas uvjeriti u suprotno!

Najnoviji članci iz iste kategorije