Napokon jedinstvena sveobuhvatna aplikacija za praćenje prilika u javnoj nabavi!

Najpotpuniji alat za ponuditelje

Projekt jednako razvoj lansirao je inovativnu aplikaciju za javnu nabavu koja:

  • po prvi puta pruža pregled i analitiku aktualnih, proteklih i planiranih postupaka javne nabave, uz mogućnost personalizacije pregleda
  • pruža pregled svih objavljenih planova nabava, sve na jednom mjestu
  • pruža uvid u napredno praćenje statistika uspješnosti na tržištu javne nabave kroz prizmu vlastitog tržišnog sektora
  • omogućuje brže i uspješnije planiranje budućih prodajnih aktivnosti.

 

Zašto ma.te.a?

Aplikacija je nazvana ma.te.a po početnim slovima njenih glavnih funkcija:

  • ma – mapiranje (planovi nabava)
  • te – tenderi (javna nadmetanja)
  • a – analize (registri ugovora)

To znači da na jednom mjestu sadrži planove javnih nabava, registre sklopljenih ugovora, dnevne objave otvorenih postupaka, jednostavne nabave, koncesije i žalbe, uz posebno praćenje i poslovnu analitiku uspješnosti poduzeća kao ponuditelja, ali i njihovih glavnih konkurenata.
ma.te.a predstavlja najpotpuniji alat za realizaciju brojnih prilika za prodaju roba, usluga i radova javnim naručiteljima, jer prikazuje prilike jučer-danas-sutra.

Prilikom kreiranja ove nove usluge u PJR ponudi, primarni fokus bio je na popularizaciji i olakšavanju snalaženja na tržištu javne nabave na kojem ima puno prilika za poduzetnike. Korisnici aplikacije ma.te.a imat će mogućnost individualiziranog prikaza i praćenja svojih interesa kroz moderno, vizualno ugodno i intuitivno sučelje – uz sve korisne analitike koje im mogu pomoći da budu što uspješniji ponuditelji. Vjerujemo da će u ma.te.a-i mnogi naći nezamjenjivog prodajnog asistenta koji pruža brojne korisne informacija pa se krilatica #mateazna nametnula sama od sebe“, izjavila je Ana Fresl, direktorica PJR-a.

Svi zainteresirani mogu besplatno isprobati aplikaciju i uvjeriti se u sve njezine prednosti, a više informacija potražiti na http://matea.info/

Najnoviji članci iz iste kategorije