Zašto je kontinuirano educiranje važno?

izobrazba i usavršavanje u javnoj nabavi

U modernom društvu pokazao se trend sve veće važnosti edukacije i rada na unaprjeđenju znanja i vještina kako bi bili u tijeku s trendovima i što konkurentniji na tržištu rada.
Postoje različite vrste edukacija, od onih koje se odnose na stručne izobrazbe i usavršavanja, preko jezika i informatičkih vještina, do onih koje se bave osobnim razvojem i unaprjeđenjem osobnih kvaliteta.

“Edukacija je najmoćnije oružje koje možete koristiti za promjenu svijeta.” – Nelson Mandela

Nekada su edukacije bile prilično skupe i dostupne samo odabranim skupinama ljudi, ali danas postoji mnoštvo prilika za besplatno ili jeftino educiranje putem online platformi i različitih organizacija koje imaju stručni kadar i znanje kako isto prenijeti na druge.
Edukacije nam omogućavaju da se stalno razvijamo i prilagođavamo novim situacijama u životu i poslovnom okruženju. One nam također pomažu da bolje shvatimo svijet oko sebe te da steknemo nova znanja i vještine koje nam mogu biti korisne u budućnosti.

Kako odlučiti gdje se educirati?

Ako se odlučite za neku vrstu edukacije, važno je dobro se informirati o različitim ponudama i pronaći onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći prilikom odabira edukacije:

  • Definirajte svoj cilj: Što želite postići edukacijom? Želite li unaprijediti svoje postojeće znanje ili ste zainteresirani za novo stručno osposobljavanje?
  •  Istražite različite ponude: Potražite informacije o različitim edukacijama koje se nude u vašem gradu ili online. Usredotočite se na one koje odgovaraju vašem cilju i budžetu.
  • Razgovarajte sa stručnjacima: Ako se odlučujete za stručno osposobljavanje, razgovarajte sa ljudima koji su prošli tu edukaciju ili rade u toj struci te će vam sigurno znati preporučiti najbolje stručnjake za to područje.

Naposlijetku, svi navedeni razlozi su zaista bitni. Na vama je izbor na koji način i kod koga ćete se educirati.

Pogodnosti za polaznike u PJR-u

Mi u PJR-u se trudimo polaznicima naših edukacija pružiti najbolju vrijednost za novac. Naši predavači su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i mnoštvom primjera iz prakse koji učenje čine zanimljivijim i lakše pamtljivim. Učenje iz tuđeg iskustva uštedjeti će vaše vrijeme i poštedjeti vas nepotrebnih i često skupih grešaka.
Za polaznike naših edukacija osmislili smo razne pogodnosti; trajni popust od 10% na svaku narednu edukaciju, grupne popuste (za veći broj kupljenih kotizacija ostvarujete veći popust što pruža mogućnost grupnog dolaska ili jednostavno odaberete više edukacija odjednom u svrhu dobivanja boljeg popusta).
Naposlijetku, iznimno smo ponosni što je naš Klub vjernosti prepoznat kao pogodnost koja vrijedi. Svi polaznici naših programa edukacija koji unutar 3 godine (počevši od 1. 9. 2019.) budu pohađali bilo koja tri programa edukacija ostvaruju pravo na jednu jednodnevnu PJR edukaciju po vlastitom izboru. Pogodnosti Kluba vjernosti odnose se na osobu i nisu prenosive.
Tijekom protekle 3 godine više od 250 polaznika iskoristilo je ovu pogodnost.

Postanite i vi PJR polaznik edukacija i iskoriste pravo na besplatnu edukaciju.

Najnoviji članci iz iste kategorije