Sudjelujte u stvaranju kohezijske politike EU

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje o EU fondovima u području kohezije kako bi se izradio što kvalitetniji prijedlog za provedbu kohezijske politike u razdoblju nakon 2020. Podsjećamo trenutno financijsko razdoblje je započelo 2014. godine i završava 2020. Prijedlozi Komisije će biti osmišljeni tako da se Europskoj uniji omogući ostvarivanje najvažnijih ciljeva u područjima u kojima može postići više nego države članice samostalno.

Javno savjetovanje je dostupno svim građanima, a Komisiji je potreban što veći broj dionika koji su zainteresirani za kohezijsku politiku kako bi znali što realnije potrebe društva. Kada savjetovanje završi Komisija će pripremiti sažetak svih odgovora, a dostupno je do 08.03.2018.

Upitnik je dostupan na 23 jezika EU i odgovore je moguće unositi u bilo kojem službenom jeziku EU, što uključuje i hrvatski. Za ispunjavanje upitnika je potrebno oko 30 minuta, te ga je moguće spremati i nastavljati kasnije.

Javno savjetovanje je dostupno na sljedećoj poveznici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Konferencija javna nabava

Profesionalizacija javne nabave

Treća Međunarodna konferencija o javnoj nabavi održat će se u Opatiji će se od 20. do 21. svibnja 2021. godine. Sudionici konferencije čut će primjere iz prakse javne nabave dviju država članica EU te razmijeniti iskustva s brojnim domaćim stručnjacima.

Pročitajte više »
Program izobrazbe u području javne nabave

Steknite certifikat u području javne nabave!

Program izobrazbe u području javne nabave obuhvaća pet dana i traje 50 nastavnih sati. Potvrda o odslušanom programu vrijedi 3 godine, kada je potrebno položiti ispit pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te steći certifikat u području javne nabave.

Pročitajte više »
Konferencija javna nabava

Koncept zelene javne nabave

Konferencija u Opatiji
Treća Međunarodna konferencija o javnoj nabavi održat će se u Opatiji će se od 20. do 21. svibnja 2021. godine. Organizator konferencije je Projekt jednako razvoj d.o.o.

Pročitajte više »