PJR za Vas izrađuje besplatno mišljenje o sukladnosti ideje s natječajem

Ukoliko ste naišli na natječaj koji Vam je interesantan no niste sigurni možete li se javiti na njega ili vas jednostavno interesira potencijal Vaše ideje i trebate savjet – javite nam se, a naši stručnjaci će izraditi besplatno mišljenje o sukladnosti ideje s natječajem.

Stručno mišljenje PJR-a o sukladnosti temelji se na specijalno dizajniranom setu pitanja u odnosu na uvjete predmetnog natječaja, aktivnosti, troškova i kriterije odabira. Kako biste što bolje razumjeli potencijal Vaše organizacije za prijavu na određeni natječaj, nakon izrađenog mišljenja, detaljno ćemo s Vama proći i razjasniti sve mogućnosti Vaše organizacije za prijavu na određeni poziv.

besplatno mišlje

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Program izobrazbe u području javne nabave

Steknite certifikat u području javne nabave!

Program izobrazbe u području javne nabave obuhvaća pet dana i traje 50 nastavnih sati. Potvrda o odslušanom programu vrijedi 3 godine, kada je potrebno položiti ispit pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te steći certifikat u području javne nabave.

Pročitajte više »
Konferencija javna nabava

Koncept zelene javne nabave

Konferencija u Opatiji
Treća Međunarodna konferencija o javnoj nabavi održat će se u Opatiji će se od 20. do 21. svibnja 2021. godine. Organizator konferencije je Projekt jednako razvoj d.o.o.

Pročitajte više »