Opatija je “it” mjesto javne nabave u svibnju

Ako i vas muči proljetni umor, dosadni sastanci i svakodnevna rutina, imamo rješenje!

Konferencija o javnoj nabavi u Opatiji je lijek za uspavanost i bezvolju koji će donijeti svježinu u vaše radno okruženje.

Znamo da se javna nabava može činiti suhoparnom i dosadnom, ali vjerujte nam na riječ – ova konferencija će biti sve samo ne to!  Bit će to jedinstvena prilika za učenje kroz aktualne teme ali i prilika za networking i druženje s kolegama i stručnjacima iz cijelog svijeta. Osim toga, moći ćete uživati u prekrasnoj Opatiji i njezinim plažama, a uz današnju tehnologiju vaš šef skoro neće ni primijetiti da vas nema na poslu.

Znamo da se pitate zašto biste trebali prisustvovati ovoj konferenciji.

Pa za početak, ova konferencija nije samo o propisima i administraciji. To je mjesto gdje se okupljaju kreativni i inovativni ljudi iz industrije kako bi dijelili svoja iskustva, istraživali nove ideje i uspostavili važne kontakte. Osim toga, imat ćete priliku upoznati neke od najuglednijih stručnjaka u javnoj nabavi i naučiti o najnovijim tehnologijama i trendovima koji oblikuju budućnost javne nabave.

Tema ovogodišnje konferencije je inovativna javna nabava. Inovativnom javnom nabavom mogu se ostvariti bolja javna ulaganja koja će doprinijeti preobrazbi gospodarstva u zeleno i digitalno.

Još jedna od tema koja će biti obrađena jest održiva nabava gradova, te kako se javna nabava može usmjeriti prema održivijim praksama i rješenjima, posebno kada je riječ o nabavi hrane.

Iz programa konferencije također izdvajamo budućnost javne nabave uz umjetnu inteligenciju, a kroz oba dana konferencije čuti ćete mnoštvo primjera dobre prakse koji će vas motivirati da i sami budete pokretač dobrih promjena.

Sve u svemu, ovo je konferencija koju ne biste smjeli propustiti. Ali ne brinite, konferencija neće biti samo o poslu,  imat ćete i priliku za druženje, zabavu (na najboljem partyu) i relaksaciju (hotelski wellness je zaista sjajan!).

Stoga, ne čekajte više, prijavite se za konferenciju o javnoj nabavi u Opatiji i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Vidimo se u Opatiji?

Više informacija i prijave na linku

Najnoviji članci iz iste kategorije