Međunarodna konferencija o javnoj nabavi u Opatiji!

Ako i vas muči proljetni umor, dosadni sastanci i svakodnevna rutina, imamo rješenje! I ove godine održava se Međunarodna konferencija o javnoj nabavi u Opatiji. Ovogodišnja konferencija donosi pregršt novih tema i zanimljivih govornika.

Znamo da se javna nabava može činiti suhoparnom i dosadnom, ali ova konferencija će biti sve samo ne to!  Bit će to jedinstvena prilika za učenje kroz aktualne teme ali i prilika za networking, druženje s kolegama i stručnjacima iz cijelog svijeta. Osim toga, moći ćete uživati u prekrasnoj Opatiji, a uz današnju tehnologiju vaš šef skoro neće ni primijetiti da vas nema na poslu.

Zašto biste trebali prisustvovati ovoj konferenciji?

Ova konferencija nije samo o propisima i administraciji. To je mjesto gdje se okupljaju kreativni i inovativni ljudi iz industrije kako bi dijelili svoja iskustva, istraživali nove ideje i uspostavili važne kontakte. Imat ćete priliku upoznati neke od najuglednijih stručnjaka u javnoj nabavi i naučiti o najnovijim tehnologijama i trendovima koji oblikuju budućnost javne nabave.

Tema konferencije

Tema ovogodišnje konferencije je inovativna javna nabava. Inovativnom javnom nabavom mogu se ostvariti bolja javna ulaganja koja će doprinijeti preobrazbi gospodarstva u zeleno i digitalno.

Još jedna od tema koja će biti obrađena jest održiva nabava gradova. Kako se javna nabava može usmjeriti prema održivijim praksama i rješenjima, posebno kada je riječ o nabavi hrane.

Iz programa konferencije također izdvajamo budućnost javne nabave uz umjetnu inteligenciju.

Kroz oba dana konferencije čuti ćete mnoštvo primjera dobre prakse koji će vas motivirati da i sami budete pokretač dobrih promjena.

Sve u svemu, ovo je konferencija koju ne želite propustiti. 

Konferencija neće biti samo o poslu,  imat ćete i priliku za druženje, zabavu (na najboljem partyu) i relaksaciju (hotelski wellness je zaista sjajan!).

Ne čekajte! Prijavite se za konferenciju o javnoj nabavi u Opatiji i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Vidimo se u Opatiji?

Više informacija i prijave na linku

Najnoviji članci iz iste kategorije