Izazovi u digitalizaciji javne nabave

Međunarodna konferencija o javnoj nabavi

 

Konferencija u Opatiji

Projekt jednako razvoj d.o.o. organizira treću Međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi. Konferencija će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji od 20. do 21. svibnja 2021.

 

Digitalizacija javne nabave

Tema konferencije su izazovi u digitalizaciji javne nabave. Uz ovu temu istaknut će se i potreba za povećanjem razina kompetencija javnih naručitelja. Na konferenciji će se naglasak staviti na doprinos javne nabave u postizanju što većih koristi za građane i zajednicu. Cilj organizatora je promicanje javne nabave kao jednog od ključnih generatora razvoja Republike Hrvatske.

Tijekom dvodnevne konferencije javnim i sektorskim naručiteljima i ponuditeljima iz cijele Hrvatske planirano je obraćanje niza stručnjaka iz tijela predstavnika dionika u sustavu javne nabave. Namjera PJR-a je organizirati konferenciju interaktivnog karaktera na kojoj će sudionici imati priliku dobiti odgovore na svoja pitanja, družiti se i međusobno razmijeniti iskustva. S obzirom na važnost teme, uz stručnu javnost i predstavnike ponuditelja, u Opatiji se očekuju i mnogi drugi istaknuti gosti.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Konferencija javna nabava

Profesionalizacija javne nabave

Treća Međunarodna konferencija o javnoj nabavi održat će se u Opatiji će se od 20. do 21. svibnja 2021. godine. Sudionici konferencije čut će primjere iz prakse javne nabave dviju država članica EU te razmijeniti iskustva s brojnim domaćim stručnjacima.

Pročitajte više »
Program izobrazbe u području javne nabave

Steknite certifikat u području javne nabave!

Program izobrazbe u području javne nabave obuhvaća pet dana i traje 50 nastavnih sati. Potvrda o odslušanom programu vrijedi 3 godine, kada je potrebno položiti ispit pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te steći certifikat u području javne nabave.

Pročitajte više »
Konferencija javna nabava

Koncept zelene javne nabave

Konferencija u Opatiji
Treća Međunarodna konferencija o javnoj nabavi održat će se u Opatiji će se od 20. do 21. svibnja 2021. godine. Organizator konferencije je Projekt jednako razvoj d.o.o.

Pročitajte više »