FORUM: EU fondovi za europsko poduzetništvo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, 12. prosinca 2017. organizira forum pod nazivom „EU fondovi za europsko poduzetništvo“. Forum će se održati u Plaza Event centru, Slavonska avenija 6/2, Zagreb, s početkom u 9:00 sati.

Uz panel rasprave o mogućnostima i ograničenjima financiranja poduzetničkog i poljoprivrednog sektora, održat će se i B2B sastanci poduzetnika i konzultanata za EU fondove. Sudionicima će se predstaviti iskustva uspješnih poduzetnika koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć EU fondova. Sastanke će moguće biti održati i s predstavnicima tijela u sustavu upravljanja i kontrole EU fondova u Hrvatskoj.

Forum se organizira u suradnji s partnerskim institucijama: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatska banka za obnovu i razvoj, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca.

 

Broj mjesta je ograničen, te Ministarstvo poziva da se na vrijeme prijave svi zainteresirani. Više o forumu i poveznicu za prijavu možete pronaći ovdje.

resize

 

Najnoviji članci iz iste kategorije