Upoznajte tim koji zna gdje se kriju poslovne prilike u javnoj nabavi

Predstavljamo vam tim koji je osmislio inovativnu aplikaciju za javnu nabavu!

PJR tim, koji čine Ana Fresl, Ines Gruica Devčić, Ivan Serdarušić, Vlatka Matunec, Ante Bodrožić i Marko Folnegović, stoji iza inovativne aplikacije za javnu nabavu koja na jednom mjestu sadrži planove javnih nabava, registre sklopljenih ugovora, dnevne objave otvorenih postupaka, jednostavne nabave, koncesije i žalbe, uz posebno praćenje i poslovnu analitiku uspješnosti poduzeća kao ponuditelja, ali i njihovih glavnih konkurenata.

  • ma.te.a vam omogućava da sami složite kombinaciju prema svojim potrebama, personalizirate pretrage i organizirate bolje svoj prodajni tim.
  • aplikacija ma.te.a predstavlja najpotpuniji alat za realizaciju brojnih prilika za prodaju roba, usluga i radova javnim naručiteljima, jer prikazuje prilike jučer-danas-sutra.

#mateazna

Prilikom kreiranja nove usluge u PJR ponudi, primarni fokus bio je na popularizaciji i olakšavanju snalaženja na tržištu javne nabave na kojem ima puno prilika za poduzetnike. Korisnici aplikacije ma.te.a imat će mogućnost individualiziranog prikaza i praćenja svojih interesa kroz moderno, vizualno ugodno i intuitivno sučelje – uz sve korisne analitike koje im mogu pomoći da budu što uspješniji ponuditelji. Vjerujemo da će u ma.te.a-i mnogi naći nezamjenjivog prodajnog asistenta koji pruža brojne korisne informacija pa se krilatica #mateazna nametnula sama od sebe“,  izjavila je Ana Fresl, direktorica PJR-a.

Besplatno isprobajte 30 dana!

Svi zainteresirani mogu besplatno isprobati aplikaciju i uvjeriti se u sve njene prednosti, a više informacija potražite na linku. 

Mislite da je javna nabava komplicirana? ma.te.a će vas uvjeriti u suprotno!

Najnoviji članci iz iste kategorije