Regionalna razvojna agencija Međimurje: Edukacije za poduzetnike

REDEA je kao dio projekta Ministarstva poduzetništva i obrta pod nazivom Obrazovanje za poduzetništvo, organizirala edukacije za poduzetnike koje je proveo PJR i to kroz dva modula. Tema prvog modula bila je „Kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz pretpristupnih fondova“, dok se drugi modul koncentrirao na način provođenja EU projekata. Kroz edukaciju kombinirao se pristup predavanja i praktičnih vježbi, dok je fokus bio na metodama i tehnikama identificiranja prilika za projekte poduzetnika, odabira dionika i partnera te strukturiranja osnovnih elemenata projektnog prijedloga. Cilj modula 2 bio je razvoj specifičnih vještina potrebnih za vođenje EU projekta, svladavanje pravila o izvješćivanju te o postupku javne nabave.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »