Savjet za zelenu gradnju:Green Labos – rušenje mitova o fondovima Europske unije

Green Labos radionice su jednodnevne interaktivne radionice namijenjene svima koji svoje poslovne i projektne ideje žele brzo i kvalitetno pretvoriti u realne projekte za aplikaciju na aktualne natječaje za povlačenje sredstava iz fondova EU ili domaćih izvora financiranja. Svrha je podići razinu iskorištenih sredstava iz navedenih izvora, a sve u svrhu realizacije projekata važnih za hrvatsko društvo u cjelini, uz obaveznu primjenu principa zelene gradnje i održivog razvoja. Osnovna ideja je da kao zaključak radionice u grupnom radu polaznici nakon radionice imaju informaciju, praktično znanje i okvirnu projektnu ideju razrađenu za aplikaciju na aktualni natječaj.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »