PJR Vam nudi pomoć prilikom procjene sukladnosti Vaše projektne ideje s Pozivom SPIN

Pozivamo Vas da ispunite kontakt formu kako bismo Vam poslali sažetak natječaja i korisni obrazac za razradu i procjenu kvalitete projektne ideje.

Cilj obrasca je da vama pomogne u sastavljanju projektne ideje i konzorcija, a nama da vam potom besplatno procijenimo prihvatljivost i kvalitetu projekta. Na sastanku vam možemo i rastumačiti uvjete natječaja i porazgovarati o suradnji!

Razvojni projekti mogu biti u području zdravstva i farmaceutike, kreativne industrije, IT-a, turizma, poljoprivrede i prehrane, industrije i tehnologije, pametnih usluga i slično.

Pozivom će se sufinancirati projekti SPIN konzorcija koji se provode s ciljem razvoja inovativnih proizvoda i/ili usluga. 

Poticanjem uspostave strateških partnerstava za inovacije potiču se  poduzetnici na uspostavu partnerske suradnje kao jednog od ključnih provedbenih mehanizama za industrijsku tranziciju hrvatskih regija.

Prihvatljivi prijavitelji i njihovi partneri u okviru ovog Poziva su poduzeća bilo koje veličine koja pozitivno posluju i imaju ili planiraju tek registrirati sjedište ili podružnicu u područjima Hrvatske van grada Zagreba.

SPIN konzorcij treba se sastojati od najmanje tri, a optimalno pet poduzetnika, od kojih su najmanje dva MSP-a (mala i srednja poduzeća), a svi članovi konzorcija moraju biti iz iste regije, uz mogućnost uključivanja znanstvenih organizacija kao partnera, te pridruživanja općina, gradova ili županija kojima je interes da projekt potakne rješavanje nekog društvenog izazova tog poručja.

Ukupna alokacija Poziva je 100 milijuna EUR.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu: 500.000 EUR

Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu: 3.000.000 EUR

Projektni prijedlozi u okviru Poziva moći će se podnositi od 1. veljače 2024. godine u 11 sati do 5. lipnja 2024. godine u 11 sati.

Najnoviji članci iz iste kategorije