Mogućnosti za građevinski sektor u području EU fondova

PJR održao je jednodnevnu edukaciju na temu ˝Mogućnosti za građevinski sektor u području EU fondova˝ za hrvatsku tvrtku Kamgrad d.o.o. Edukacija je uključivala pitanje sustava financiranja iz IPA programa i programa Europske unije za građevinski sektor, odnosno različitih modaliteta pristupa natječajima i vrsti projekata koji se financiraju.

U posebnom bloku edukacije pokrivena su specifična pitanja o mogućnostima građevinskog sektora u komercijalnim ugovorima o gradnji te posebnim mogućnostima unutar grant shema  (shema dodjele bespovratnih sredstava). Dio edukacije odnosio se na pregled dokumenata iz natječaja ISPA/IPA za velike infrastrukturne radove i primjere iz prakse.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »