Mogućnosti financiranja za građevinski sektor

U Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Centar za pretpristupne procese, PJR je održao seminar na temu ˝Mogućnosti financiranja za građevinski sektor˝.  Ciljevi edukacije obuhvaćali su upoznavanje sa sustavom financiranja projekata i sustavom dodjele bespovratnih sredstava kroz IPA program, razumijevanje mogućnosti za građevinske tvrtke i objašnjenje metodologije postupaka sudjelovanja u natječajima (ili prijava velikih javnih infrastrukturnih projekata), savjete za praćenje i identifikaciju natječaja i ostalih prilika za sudjelovanje te preporuke za izradu dokumentacije.

Na ovom specifično usmjerenom seminaru sudjelovao je veći broj predstavnika privatnih i javnih tvrtki, jedinica lokalne i regionalne samouprave, arhitekata, inženjera, izvođača građevinskih radova, nadzornih inženjera, proizvođača opreme i drugih.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »