Edukacija o javnoj nabavi na zapadnom Balkanu i u Turskoj – Ref: EuropeAid/129724/C/SER/Multi

Europska komisija financira je ovaj višekorisnički regionalni projekt u suradnji s talijanskom tvrtkom International Training Centre – International Labour Organisation (ITC-ILO). Stručnjaci PJR-a su postali nacionalna kontakt točka za edukaciju u područje javne nabave u Republici Hrvatskoj.

Projektom je predviđeno da PJR surađuje s predstavnicima tijela javne nabave i svim za  navedenu temu relevantnim tijelima uprave, sakuplja informacije, istražuje potrebe djelatnika javne uprave za treningom i organizira edukacije vezane uz područje javne nabave. Jedna od aktivnosti u višekorisničkom projektu jest identifikacija nacionalnih stručnjaka za javnu nabavu, organizacija nacionalne e-platforme i uspostava Internet stranice o javnoj nabavi, te obavaljanje funkcije nacionalne kontakt točke za sve treninge koje će se u organizaciji EU održati za obveznike javne nabave.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Stručna pomoć uključivala je savjetovanje klijenata Microsofta u utvrđivanju prihvatljivosti razvojnih ideja i priprema mišljenja o prihvatljivosti ideja za EU fondove i strateške projekte; Praćenje

Pročitajte više »