Otkrijte budućnost EU fondova na 5. Međunarodnoj konferenciji u Poreču 3. i 4. listopada 2024.

Ako tražite mjesto gdje možete usavršiti svoje vještine, upoznati se s najnovijim trendovima i slušati neke od najstručnijih glasova u industriji, ne tražite dalje.

Početkom jeseni tradicionalno organiziramo Međunarodnu konferenciju o ESI fondovima, ove godine u prekrasnom Poreču, u hotelu Parentium. Ovo jedinstveno okupljanje pružit će izvanrednu priliku za usvajanje najnovijih trendova i najboljih praksi u svijetu EU fondova, upravljanja projektima i strateških investicija.

Konferencija će okupiti impresivan popis govornika, uključujući Šimu Erlića, ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ivanu Matković Mikulić iz HBOR-a, predstavnike Gradova Poreča, Pule, Vodnjana i Bjelovara te stručnjake iz kompanija poput Infobipa i Nexe. Od domaćih i međunarodnih stručnjaka možete očekivati uvide koji su direktno primjenjivi na vaše projekte i poslovne strategije.

Širok spektar tema

Na konferenciji ćete imati priliku slušati o strateškim usmjerenjima i njihovom utjecaju na razvoj gradova, održivosti, energetici, upravljanju baštinom, i mnogo više. Iskustvo upravljanja prekograničnim projektom prenijeti će Sergio Calò iz Venetian Clustera zajedno sa Sašom Moharić iz Grada Vodnjana.

Ivana Matković Mikulić održat će predavanje o novim financijskim instrumentima koje nudi HBOR, što je must-attend za sve vas koji želite iskoristiti EU fondove za financiranje vaših projekata.

Svaki projekt ovisi o sposobnostima i kapacitetima upravljačkog tima

Upravo zato važno je znati nositi se sa stresom, upravljati opsegom projekta, upravljati stresom i savladati metode kojima postajemo učinkovitiji. Praktične savjete koje možete primijeniti u svoj svakodnevni rad poslušajte u Poreču. 

Ne samo učenje, već i networking

Osim bogatog edukativnog programa, konferencija vam nudi izvrsnu priliku za networking. Poreč, sa svojom očaravajućom poviješću i kulturom, savršen je za stvaranje novih profesionalnih veza. Iskoristite pauze i večernje druženje za razmjenu iskustava i stvaranje vrijednih poslovnih kontakata.

Posebna pogodnost za rane prijave

Ako ste već odlučili da ne želite propustiti ovu priliku, imamo dobre vijesti: za rane prijave do 1. kolovoza 2024., vrijedi Early bird kotizacija, a osim toga tu su i  grupni popusti koji će dodatno olakšati vaše sudjelovanje. Osim toga, za sve sudionike osigurali smo posebnu cijenu smještaja. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto među vodećim stručnjacima i profesionalcima u svijetu EU fondova.

Za više informacija i registraciju, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte na edukacije@pjr.hr.

Vidimo se u Poreču, gdje ćemo zajedno kročiti prema novim dimenzijama EU fondova i projektnog menadžmenta.

Najnoviji članci iz iste kategorije