Sustav financijskog upravljanja i kontrole

PJR je održao dvodnevnu edukaciju za djelatnike Istarske razvojne agencije s ciljem upoznavanja polaznika sa sustavom financijskog upravljanja i kontrole te s aktivnostima koje je potrebno provesti kako bi se sustav dalje razvijao. Polaznici su imali priliku izraditi plan provedbe aktivnosti, upoznati se s pisanjem izvještaja o napretku projekta, naučiti upravljati promjenama u projektu te steći vještine financijskog upravljanja tijekom novčanih sredstava. Stručni seminar je za djelatnike Agencije financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u sklopu programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »