Steknite certifikat u području javne nabave!

Učinkovita javna nabava važna je za rješavanje mnogih ključnih izazova politike – za rast i radna mjesta, fiskalnu disciplinu, modernizaciju javne uprave, borbu protiv korupcije i tajnog dogovaranja, pristup malih i srednjih poduzeća tržištu, povjerenje građana u javna tijela i demokraciju te inovacije i ekološki i socijalno održiv rast. Produktivno trošenje i ulaganje javnog novca ključno je za ponovni gospodarski rast, posebno u vremenima ograničenih državnih proračuna. Postupke javne nabave trebali bi voditi službenici s potrebnim vještinama i tehničkim znanjem ili razumijevanjem postupaka.

Javna je nabava zbog svojeg opsega nedvojbeno važna za konkurentnost, što posebno vrijedi za sektore energetike, prometa, obrane, informacijskih tehnologija i zdravstvenih usluga, u kojima je javni sektor glavni izvor potražnje.


Jeste li znali da su specijalisti u području javne nabave izuzetno traženi na tržištu rada? Program izobrazbe zapravo je polazišna točka za sve koje se u svom rade susreću ili će se susresti s javnom nabavom.


Program izobrazbe u području javne nabave obuhvaća pet dana i traje 50 nastavnih sati. Uključuje razumijevanje osnovnih načela i načina na koji funkcionira javna nabava, a posebno se izdvaja priprema postupka javne nabave, načini javne nabave uz praktične primjere, prethodna analiza tržišta i kriterij za odabir ponude. Potvrda o odslušanom programu vrijedi 3 godine, te je potrebno usavršavati se i skupljati bodove, a to znači minimalno 32 boda u trogodišnjem razdoblju.


Program izvode stručnjaci koji iza sebe imaju bogato iskustvo u provođenju postupaka javne nabave. U zanimljivoj atmosferi punoj interakcije i praktičnih primjera steknite temeljna znanja, prođite simulaciju ispita i spremno dočekajte daljnja usavršavanja.


Stoga, ukoliko želite postati certificirani javnonabavljač– ne odgađajte priliku koja se pruža SADA!

Prijavite se:

https://pjr.hr/dogadaji/program-izobrazbe-u-podrucju-javne-nabave-3/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najnoviji članci iz iste kategorije

Digitalna transformacija

Digitalna transformacija za opstanak

Veliki broj poduzeća se ponosi time da su digitalizirali svoj poslovanje, no koliko zapravo su digitalno transformirani. Znači li to da podižu Excel tablice u neki sustav? Ili uistinu cijelo poslovanje vode kroz digitalne platforme?

Pročitajte više »