Steknite certifikat u području javne nabave!

Program izobrazbe u području javne nabave

Učinkovita javna nabava važna je za rješavanje mnogih ključnih izazova politike – za rast i radna mjesta, fiskalnu disciplinu, modernizaciju javne uprave, borbu protiv korupcije i tajnog dogovaranja, pristup malih i srednjih poduzeća tržištu, povjerenje građana u javna tijela i demokraciju te inovacije i ekološki i socijalno održiv rast. Produktivno trošenje i ulaganje javnog novca ključno je za ponovni gospodarski rast, posebno u vremenima ograničenih državnih proračuna. Postupke javne nabave trebali bi voditi službenici s potrebnim vještinama i tehničkim znanjem ili razumijevanjem postupaka.

Javna je nabava zbog svojeg opsega nedvojbeno važna za konkurentnost, što posebno vrijedi za sektore energetike, prometa, obrane, informacijskih tehnologija i zdravstvenih usluga, u kojima je javni sektor glavni izvor potražnje.


Jeste li znali da su specijalisti u području javne nabave izuzetno traženi na tržištu rada? Program izobrazbe zapravo je polazišna točka za sve koje se u svom rade susreću ili će se susresti s javnom nabavom.


Program izobrazbe u području javne nabave obuhvaća pet dana i traje 50 nastavnih sati. Uključuje razumijevanje osnovnih načela i načina na koji funkcionira javna nabava, a posebno se izdvaja priprema postupka javne nabave, načini javne nabave uz praktične primjere, prethodna analiza tržišta i kriterij za odabir ponude. Potvrda o odslušanom programu vrijedi 3 godine, te je potrebno usavršavati se i skupljati bodove, a to znači minimalno 32 boda u trogodišnjem razdoblju.


Program izvode stručnjaci koji iza sebe imaju bogato iskustvo u provođenju postupaka javne nabave. U zanimljivoj atmosferi punoj interakcije i praktičnih primjera steknite temeljna znanja, prođite simulaciju ispita i spremno dočekajte daljnja usavršavanja.

Program obuhvaća i novi Europski okvir kompetencija za stručnjake za javnu nabavu ProcurComp EU.


Stoga, ukoliko želite postati certificirani javnonabavljač– ne odgađajte priliku koja se pruža SADA!

Prijavite se

https://pjr.hr/dogadaji/program-izobrazbe-u-podrucju-javne-nabave-7/

Najnoviji članci iz iste kategorije