Grad Oroslavje – Savjetovanje u postupcima javne nabave dogradnje i rekonstrukcije dječjeg vrtića, te provođenja koncesija za dimnjačarske usluge za Grad Oroslavje

U okviru projekta „Rekonstrukcija i opremanje Dječjeg vrtića Cvrkutić Oroslavje“, koji se financira putem podmjere 7.4. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu«, PJR je proveo postupak javne nabave Rekonstrukcija dječjeg vrtića Cvrkutić Oroslavje. Glavni cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete i dostupnosti ponude odgojno-obrazovnih usluga u Dječjem vrtiću Cvrkutić s ciljem ispunjavanja potražnje za istima na području Grada Oroslavja.

Proveden je postupak davanja koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Grada Oroslavja. Područje obavljanja djelatnosti obuhvaćene ovom koncesijom su sva naselja Grada Oroslavja kao jedno koncesijsko područje koje obuhvaća naselja : Andraševec, Oroslavje, Krušljevo Selo, Mokrice i Stubičku Slatinu.

Najnoviji članci iz iste kategorije