Bespovratna sredstva za projekte financirane iz programa IPA

U organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i PUMA-e u Osijeku, Projekt Jednako Razvoj održao je seminar o bespovratnim sredstvima za projekte koji se financiraju programom IPA. Polaznici seminara bile su tvrtke i institucije zainteresirane za više informacija o EU fondovima i potencijalnim prilikama u natječajima za bespovratna sredstva.

Seminar je pokrio teme: upoznavanje sa sustavom dodjele bespovratnih sredstava IPA programa, praćenje i identifikaciji natječaja, odabir partnerstava, upoznavanje s uvjetima natječaja i uputama za prijavitelje na sheme za dodjelu bespovratnih sredstava, preporuke za izradu projekata i paketa natječajne dokumentacije kao i informacije o načinu odabira projekata za financiranje (evaluacija grant prijedloga) te savjeti za uspješnu provedbu projekata.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »