Provedbena radionica za grant shemu Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje

U okviru IPA IV programa, a u organizaciji ASOO i tvrtke German Education and Training, (nositelj konzorcija za tehničku pomoć), PJR je održao provedbenu radionicu za uspješne prijavitelje, dobitnike bespovratnih sredstava programa u okviru grant  sheme Uključivanje učenika s teškoćama u obrazovanje za zapošljavanje.

Opsežna dvodnevna radionica kao osnovni cilj imala je poboljšanje kvalitete provedbe kroz upoznavanje korisnika s najboljim praksama i pravilima provedbe grant  ugovora kako bi dodijeljeni ugovori što bolje apsorbirali dodijeljena sredstva. Pokrivene teme uključivale su vještine upravljanja projektima, mogući problemi u provedbi, ugovorne obveze korisnika, obveza javne nabave usluga, opreme i radova po EU pravilima, način izmjene ugovora, financijska pravila trošenja, izvješćivanje o napretku i ostvarenim troškovima i druge. Radionicu je PJR proveo pod pokroviteljstvom.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »