EU javna nabava

PJR, u organizaciji sa tvrtkom EU PMC, održao je jednodnevnu radionicu na temu javna nabava EU. Trening je bio usmjeren na pravne osobe koji se natječu za nabavu usluga, opreme ili radova iz EU sredstava, tj. provedbu „velikih“ EU projekata.

Radionica je pojasnila javnu nabavu i povezanost s EU fondovima, informirala o raspisanim natječajima iz EU sredstava svih ugovornih tijela u RH i pokazala uvjete natječaja (kako izgledaju i kako se čitaju). Naš trener s polaznicima je prolazio kroz glavne dokumente iz faze ugovaranja i korake natječajnog postupka, postupak ocjenjivanja pristiglih ponuda te je završni dio radionice bio posvećen osnovama provedbe EU financiranih ugovora.

Najnoviji članci iz iste kategorije

Hrvatske vode

U sklopu Ugovora o konzultantskim uslugama poboljšanja i unaprjeđenja sustava za upravljanje  EU projektima Hrvatskih voda kao PT2, GRUPA 1: Edukacija voditelja projekata i djelatnika

Pročitajte više »

Grad Split

Ugovorom o pružanju intelektualne usluge za organizaciju internih radionica s ciljem jačanja kapaciteta korisnika ESI fondova Urbane aglomeracije Split održane su edukacije iz sljedećih područja:

Pročitajte više »