DVODNEVNI INTENZIVNI TRENING PRIMJENE JAVNE NABAVE U PRAKSI

Pozivamo Vas na dvodnevni intenzivni trening primjene javne nabave u praksi koji organiziramo 24. i 25. ožujka 2022. u hotelu Trakošćan.

Tijekom intenzivnog treninga javne nabave polaznici će s našim stručnjacima imati priliku razmijeniti znanja i iskustva te najnovije prakse u javnoj nabavi, a nakon predavanja svakoga dana osigurali smo bogati sadržaj i opuštanje. Poznato je da su najbolji štrukli u hotelu Trakošćan stoga smo organizirali radionicu izrade štrukli u timovima.

Drugog dana nakon predavanja polaznici će se moći upoznati s kulturnim dobrima ovog područja kroz obilazak dvorca Trakošćan te šetnju kroz perivoj i park šumu uz jezero.

Prijaviti se možete na: dvodnevni intenzivni trening u hotelu Trakošćan

Za sudionike edukacije osigurali smo povoljniji smještaj u hotelu Trakošćan uz korištenje hotelskog wellness centra „Lorem Paradiso“ koji uključuje korištenje bazena, saune, whirlpoola, i hotelskog fitness centra prema epidemiološkim mjerama i preporukama. Prilikom rezervacije smještaja potrebno je napomenuti da ste polaznik programa kako bi ostvarili povoljniju cijenu smještaja.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti ovdje.

U kotizaciju je uključeno:

  • Radni materijali edukacije (prezentacija predavanja, primjeri, vježbe, rješenja i sl.)
  • Ručak i osvježenje pod pauzama
  • Radionica izrade štrukli
  • Zabavna večer
  • Obilazak dvorca Trakošćan
  • 10% trajnog popusta na ostale edukacije iz ponude
  • Klub vjernosti: Svi polaznici naših programa edukacija koji unutar 3 godine (počevši od 1.9.2019.) budu pohađali bilo koja 3 programa edukacija ostvaruju pravo na jednu jednodnevnu PJR edukaciju po vlastitom izboru. Više o Klubu vjernosti pročitajte na našoj Internetskoj stranici https://pjr.hr/edukacija/klub-vjernosti/ 

Trajanje treninga primjene javne nabave u praksi je 8 sati prvog dana i 4 sata drugog dana, priznato ukupno 12 bodova za obnovu certifikata.

Evidencijski broj usavršavanja 2021-0460 i 2021-0462.

Tvrtka PROJEKT JEDNAKO RAZVOJ d.o.o. ovlašteni je nositelj programa izobrazbe u području javne nabave prema rješenju o ovlaštenju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, evidencijski broj u Registru nositelja programa: 39

Programe edukacija organiziramo strogo poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke koje su na snazi u trenutku održavanja edukacije.ožujka