Leže li vam u ladicama razni projekti kojima se do sad niste stigli pozabaviti, možda je vrijeme da se ipak aktivirate i u novom programskom razdoblju posegnete za svojim dijelom „kolača“ zvanim EU fondovi. Pogotovo jer se Vlada „na sva usta“ pohvalila s ispregovaranih 22 milijarde eura za Hrvatsku u EU proračunu (više nego dvostruko u prvih 7 godina članstva), ali treba naglasiti da najteži dio posla tek dolazi.

O ovoj i brojnim drugim temama raspravljat će se na 2. međunarodnoj konferenciji „Strateške pripreme razvojnih programa i projekata za financiranje ESI fondovima u novom programskom razdoblju 2021. – 2027.“, koju smo, uslijed pandemije pomaknuli s ožujka na 1. i 2. listopada. Tema je i više nego aktualna, a svoja će iskustva i preporuke sa sudionicima podijeliti domaći stručnjaci, ali i predstavnici relevantnih institucija iz Slovenije, Mađarske, Bugarske i Rumunjske.

Ukoliko u planu imate financiranje vlastitih ideja i projekata, iskoristite ovu priliku i na vrijeme saznajte sve o pripremi programa, ciljeva, prioriteta, razvojnih projekata i strateških dokumenata, povežite se s ostalim sudionicima i potencijalnim partnerima u kreiranju integriranih rješenja.