Marijana Zvonar

Marijana Zvonar

Diplomirala je na Građevinskom fakultetu u Zagrebu te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva s ukupnim stručnim iskustvom od 18 godina. Trenutno radi kao konzultant u tvrtki Exstructa d.o.o. koja je osnovana 2013. g. i bavi se konzultantskim uslugama u graditeljstvu – pripremom i vođenjem projekata, stručnim nadzorom, izradom analiza i studija, vođenjem i provedbom postupaka nabave, procjenom troškova izgradnje/sanacije/rekonstrukcije, monitoringom te drugim uslugama koje čine ili su srodne vođenju projekata, parcijalno ili integralno.
Prije zaposlenja u tvrtki Exstructa d.o.o., 11 godina je bila zaposlena u tvrtki Investinženjering d.o.o. na poslovima stručnog nadzora i upravljanja projektima.
Osim širokog iskustva u poslovima stručnog nadzora, upravljanja projektima i drugim konzultantskim uslugama, sudjelovala je u pripremi i provedbi raznih postupaka nabave velike vrijednosti u sektoru graditeljstva. Također, sudjelovala je kao predavač: na stručnim skupovima Hrvatske komore inženjera građevinarstva („Dani ovlaštenih inženjera“ koji se svake godine održavaju u Opatiji), na redovnim seminarima za pripremu certifikacije voditelja projekata (IPMA LEVEL A, B, C, D – International Project Management Association), koje kontinuirano od 2016. g. organizira Hrvatska udruga za upravljanje projektima (Tema predavanja: Primjena modela ugovora FIDIC), te kao predavač u okviru izobrazbe djelatnika Hrvatskih voda i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU).