Konferencija javna nabava

Izazovi u digitalizaciji javne nabave

Konferencija u Opatiji

Projekt jednako razvoj d.o.o. organizira treću Međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi. Konferencija će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji od 20. do 21. svibnja 2021.

Digitalizacija javne nabave

Tema konferencije su izazovi u digitalizaciji javne nabave. Uz ovu temu istaknut će se i potreba za povećanjem razina kompetencija javnih naručitelja. Na konferenciji će se naglasak staviti na doprinos javne nabave u postizanju što većih koristi za građane i zajednicu. Cilj organizatora je promicanje javne nabave kao jednog od ključnih generatora razvoja Republike Hrvatske.                 

Tijekom dvodnevne konferencije javnim i sektorskim naručiteljima i ponuditeljima iz cijele Hrvatske planirano je obraćanje niza stručnjaka iz tijela predstavnika dionika u sustavu javne nabave. Namjera PJR-a je organizirati konferenciju interaktivnog karaktera na kojoj će sudionici imati priliku dobiti odgovore na svoja pitanja, družiti se i međusobno razmijeniti iskustva. S obzirom na važnost teme, uz stručnu javnost i predstavnike ponuditelja, u Opatiji se očekuju i mnogi drugi istaknuti gosti.