Ivana Majer

Voditeljica projekata, voditeljica tima

Magistra politologije smjera javne politike, menadžment i razvoj te europski studiji na Sveučilištu u Zagrebu. Završila specijalistički program izobrazbe i posjeduje važeći certifikat u području javne nabave. Članica Hrvatske evaluatorske mreže.

Od 2014. godine aktivno radi na poslovima upravljanja nacionalnim i EU projektima, a karijeru je započela kao projektni menadžer u udruzi O.A.Z.A.: Održiva Alternativa Zajednici, gdje se bavila planiranjem i izradom projektnih prijedloga te izvještavanjem posredničkih tijela o napretku projekata. Ima višegodišnje iskustvo u civilnom sektoru kroz volontiranje u Amnesty Internationalu Hrvatska, Inicijativi mladih za ljudska prava i drugim manjim organizacijama civilnog društva. Radila je kao asistent na regionalnom projektu „YouthLINC – Linking Innovators Who Network for Change“, financiranom od strane američke vlade.

U PJR-u se dominatno bavi savjetovanjem prijavitelja o unaprjeđenju kvalitete ideje i razvojem projektnih prijedloga za natječaje za bespovratna sredstva, izradom studija izvodljivosti, izradom vanjskih evaluacija EU i drugih projekata i programa, razvojem investicijskih i poslovnih planova za poduzeća, kao i razvojem strateških dokumenata za jedinice regionalne i lokalne samouprave.