Đurđica Jušta

Suradnik u Odjelu podrške

Magistrirala je Javnu upravu na Pravnom fakultetu u Osijeku, gdje je tijekom studija stekla certifikat iz Osnova sustava Europske unije pod okriljem Jean Monnet katedre za procesno pravo Europske unije.

Sveobuhvatnim iskustvo u pravnom sektoru, posebno kao Upravna pravnica i Savjetnica u prodaji nekretnina, upravljala je pravnim dokumentacijama ključnim za transakcije nekretninama, pružajući istovremeno pravnu podršku i administrativno vođenje agencijskih poslova. Kao Administrator u ljudskim resursima u austrijskoj korporaciji, usavršila svoje vještine u procesima zapošljavanja, upravljanju radno-pravnim statusom zaposlenika i implementaciji korporativnih politika. Petogodišnje iskustvo rada na Zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog građanskog suda u Zagrebu omogućilo je specijalizaciju u upravljanju zemljišnoknjižnim upisima i pravnim procedurama vezanim uz nekretnine, čime je gradila svoje znanje i vještine u pravnom i administrativnom segmentu.

U PJR-u, kao Suradnik u Odjelu podrške pruža esencijalnu administrativnu podršku, sudjeluje vođenju evidencija, pripremi dokumentacije i suradnji s eksternim partnerima, uz stalno praćenje relevantnih zakonskih propisa. U segmentu administracije i podrške, obavlja raznovrsne zadatke uključujući upravljanje dokumentacijom, nabavku i organizaciju uredskog prostora. Na IT fronti, zadužena je za upravljanja ključnim poslovnim alatima i sustavima, pružanje tehničke podrške i sudjelovanje u razvoju IT procedura.