Anita Turkalj

Voditelj financija i računovodstva

Magistra menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija na Libertas međunarodnom sveučilištu u Zagrebu. Uz formalno obrazovanje kroz karijeru je stekla i diplome Općeg menadžmenta i Operativno-prodajnog menadžmenta u sklopu PBZ Poslovne škole.
Posjeduje dvadesetogodišnje iskustvo u knjigovodstvenim i računovodstvenim poslovima koji proizlaze iz rada u nekoliko privatnih tvrtki, Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a ponajviše iz iskustva rada u Hrvatskom telekomu i PBZ d.d. Radila je na poslovima implementacije i testiranja aplikacijskih rješenja u dijelu automatiziranja operativnih procesa kao i na migraciji na nove sustave, te organizaciji centraliziranog praćenja dokumentacije.
U PJR-u radi kao specijalist za računovodstvo na poslovima pripreme dokumentacije i mjesečnih obračuna u djelu računovodstva, ljudskih resursa, platnog prometa i naplate. Sudjeluje u poslovima usklade i praćenja ispravnosti knjiženja i izvještaja, te uspostavi i implementaciji kontroling procesa. Pruža podršku u području računovodstva i financija.