NOVOsti

Tu smo za vas

Iako se svijet EU fondova ponekad čini kompleksan, uz našu pomoć to se može promijeniti. Donosimo vam NOVOsti s kojima ćete se bolje upoznati sa sustavom, stručnom terminologijom i specifičnostima EU politika i EU fondova, te saznati najnovije informacije koje bi Vam mogle olakšati snalaženje u području fondova.

Intervju s predavačima nadolazeće konferencije o ESI fondovima

Intervju s predavačima nadolazeće konferencije o ESI fondovima

Nekoliko „blic-pitanja“ o uspješnoj provedbi kohezijske politike i novom razdoblju financiranja postavili smo predavačima nadolazeće međunarodne konferencije o ESI fondovima: Zsuzsanni Kondor iz Instituta za filozofska istraživanja Mađarske akademije znanosti i Peteru Wostneru iz slovenskog Ureda za makroekonomske analize i razvoj. read more…

Otvoren poziv IRI2

Otvoren poziv IRI2

Unutar prioritetne osi „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“ otvoren je novi poziv „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koje proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja – faza II“ (IRI2).

read more…

Što trebate znati pri izradi plana nabave?

Što trebate znati pri izradi plana nabave?

Osnova svake javne nabave je dobro planiranje koje nam omogućuje da nabavimo točno ono što nam treba. U tom smjeru bilo bi dobro da se prije određivanja predmeta nabave provede i analiza tržišta, npr. Pretragom internetskih stranica u potrazi za opisom ili tehničkim specifikacijama ili alternativnim rješenjima traženih predmeta nabave.

read more…