PrintFriendlyPrintEmailFacebookTwitterLinkedIn

Datum/Vrijeme
05.12.2019
10:00 - 14:00

Lokacija
Projekt jednako razvoj d.o.o.

Kategorija


Sažetak programa

PJR KLUB je mjesto za stručno usavršavanje i (polu)dnevni susret članova PJR KLUB-a: klijenata PJR-a i polaznika PJR seminara.

Članovi KLUB-a većinom su iskusni korisnici EU sredstava ili su s ciljem da to postanu već krenuli u tom smjeru, kao i osobe na neki način uključene u postupke javne nabave.

Iz programa seminara: 

 • Pojmovi promidžba i vidljivost u propisima i u praksi
 • Tumačenje aktivnosti informiranja i komunikacije o projektima sufinanciranim u okviru ESI fondova u skladu s potpisanim ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava
 • Kako koristiti komunikacijske alate i kanale, što nam govore iskustva zadnjih godina

 

Trajanje programa je 4 sata.

Zašto pohađati edukaciju

U nastavku su razlozi za pohađanje edukacije:

 • Problemi korisnika EU fondova često su slični, a (pokušaji) rješenja već negdje postoje
 • (Tuđe) iskustvo najbolja je škola, u ovom slučaju besplatna
 • Na PJR KLUB-u uvijek se obrađuju intrigantne i aktualne teme koje odabiremo na temelju prijedloga članova i stručnjaka
 • U izravnoj komunikaciji, dinamičnoj raspravi i opuštenoj atmosferi jednostavno nastaju nove poslovne suradnje
 • Stručnjaci koji izvode seminar dolaze iz PJR tima koji ima iskustvo s više od 500 EU projekata, kao savjetnici za razvoj projektnih ideja na info danima službenih natječaja i projektnim klinikama, kao konzultanti u razvoju i/ili provedbi projekata

 

Ova edukacija omogućuje Vam da, uz kratak teoretski okvir, kroz mnogo diskusije razmijenite saznanja i iskustva u području primjene marketing alata u EU fondovima.

Ciljne skupine edukacije

Ciljne skupine PJR KLUB-a su osobe uključene ili zainteresirane za teme EU fondova / projekata i teme javne nabave.

PJR KLUB je namijenjen je:

 • svima koji su svoje projekte prijavili ili ih tek planiraju prijaviti na EU natječaje te svakako onima koji ih već provode.
 • svim savjetnicima i stručnjacima za javnu nabavu, teme su pripremljene tako da budu od interesa i naručiteljima i ponuditeljima.

 

Pogodnosti za polaznike PJR edukacija

TRAJNI POPUSTI: Kako svi polaznici edukacija postaju klijenti PJR-a, ukoliko po prvi put pohađate PJR edukaciju na ovom KLUB-u, dobivate redovni popust od 20% za svako sljedeće pohađanje naših programa.

KOMBINACIJA EDUKACIJE I SASTANKA: S obzirom da se edukacije većinom održavaju u edukacijskoj dvorani PJR-a, dolazak na edukaciju može se kombinirati s individualnim razgovorom s PJR stručnjacima, primjerice:

 • s intervjuom temeljem kojega radimo besplatne procjene potencijala pojedine organizacije za EU fondove ili savjetovanjem oko sukladnosti pojedine ideje s natječajem za EU sredstva
 • sa savjetovanjem oko potreba za sastavljanjem in-house programa usavršavanja u javnoj nabavi temeljem točnih potreba organizacije i savjetovanja u području osiguravanja kvalitete u provođenju postupaka javne nabave te postupanju sa žalbama.

Dnevni raspored

10:00-11:30

Važnost marketinga, komunikacijski alati i kanali

 • uloga marketinga u EU fondovima
 • komunikacijski alati i kanali
 • primjeri iz prakse

11:30-12:00

Pauza za kavu

12:00-13:30

 • Informiranje, komunikacija i vidljivost projekata iz ESI fondova
  • kako isplanirati aktivnosti i predvidjeti potreban iznos u proračunu projekta
  • iskustva s informiranjem javnosti o potpori dobivenoj iz fondova
  • komentiranje najnovijih natječaja i dobrih praksi u načinu javljanja na natječaje
 • Panel rasprava, gost iz branše

13:30-14:00

Rasprava i neformalna razmjena iskustava uz zakusku s ciljem povezivanja i umrežavanja

Profili trenera

Vlatka Matunec

Vlatka Matunec

voditeljica odjela marketinga

Diplomirala je ekonomiju na Sveučilištu u Zagrebu. Karijeru je započela u marketingu  Hrvatskog Telekoma gdje je imala prilike raditi u svim područjima marketinga, od marketinških komunikacija i digitalnog marketinga do organizacije evenata. Od izrade manjih BTL aktivnosti pa sve do većih kampanja koje proizlaze iz 360° pristupa koji obuhvaća sve kanale. Upravo je za jednu takvu osvojila i prestižnu nagradu struke. Ljetna kampanja koja je bila zamišljena kao svojevrsni reality show, “Matej grafiti”, osvojila je Eurobest 2010 nagradu. Karijeru je nastavila u L’Oréalu kao PR stručnjak za brandove L’Oréal Paris, Maybelline i Garnier, za Hrvatsku i Sloveniju, a potom kao Project manager za Lancȏme make up za SEE te istovremeno kao Digital manager za brandove Lancȏme, Biotherm, Armani i YSL. Nakon Toga se pridružila Večernjem listu gdje je prvo radila kao Brand manager za digitalna izdanja Večernjeg lista u što spadaju vecernji.hr, diva.hr, domivrt.hr, goout.hr, radost.hr, a potom kao Voditelj marketinških komunikacija. Imala je prilike raditi na lansiranju portala Diva.hr te novog magazina Living, voditi kampanju za dodjelu punih stipendija na privatnim fakultetima… Uz čitav niz marketinških aktivnosti kojima se dizala čitanost tiskanih izdanja Večernjeg lista te digitalnih izdanja, sudjelovala je u organizaciji brojnih evenata kao sto su već tradicionalna Večernjakova biciklijada, Večernjakova ruža,  pa sve do brojnih koncerata koje je Večernji list organizirao u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, koji su uvijek bili rasprodani.  Kao PR i digitalni specialist je radila u Huawei Technologies za hrvatsko i slovensko tržište gdje je uz klasične kampanje, PR i digitalni marketing radila i na sponzorskim kampanjama. U PJR-u radi kao voditeljica odjela marketinga gdje je zadružna za kompletnu sliku koju PJR ima u javnosti. Upravlja odjelom marketinga, surađuje s vanjskim suradnicima i agencijama, te medijima, upravlja sadržajem i PR objavama u medijima. Sudjeluje u planiranju, izradi i održavanju edukacija. Sudjeluje u pružanju profesionalne usluge klijentima koje tvrtka savjetuje u pripremi i provedbi njihovih EU projekta, i to u području planiranja i organizacije promidžbe i vidljivosti projekta.

Prijave za edukaciju

Ova je edukacija BESPLATNA za sve klijente PJR-a i polaznike prethodnih PJR edukacija, do dvije osobe iz iste organizacije.

Za one koji nisu pohađali u PJR-u ni jednu edukaciju niti su klijent ostalih usluga PJR-a, CIJENA KOTIZACIJE je 400,00 kn + PDV.

ROK PRIJAVE ZA EDUKACIJU: 2 radna dana prije termina održavanja edukacije

POSTUPAK PRIJAVE:

 1. Popunite Online prijavu ispod i kliknite “Pošalji prijavu”
 2. Na naznačenu kontakt email adresu automatski se šalje:
 3. a) potvrda polazničkog/ih mjesta, ako ste član PJR KLUB-a, i time je postupak za Vas gotov.
 4. b) ponuda za plaćanje u roku od 24 sata od prijave, ako niste klijent PJR-a.
 5. Potvrda polazničkih mjesta valjana je nakon izvršenog plaćanja
 6. Dodatne logističke upute o održavanju edukacije dobiti ćete na Vaš email dan prije termina održavanja edukacije
 7. Potvrdu o pohađanu i R1 račun primiti ćete nakon izvršenja usluge edukacije

Prijave za edukaciju

400,00 Kn