Vjerujemo u profesionalni razvoj i želimo Vam prenijeti svoja znanja i iskustva

PJR treneri su zaposlenici PJR-a koji se bave savjetovanjem u EU fondovima, razvojem i provedbom EU projekata i javnom nabavom te prenose vlastita iskustva iz nekoliko stotina EU projekata i postupaka javne nabave.

Područja edukacija su: sustav EU fondova i državnih potpora, prilike za financiranje projekata EU fondovima, izrada projekata i apliciranje na natječaje, provedba EU projekata i javna nabava. PJR je ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave. Svi polaznici naših programa edukacija koji unutar 3 godine (počevši od 1. 9. 2019.) budu pohađali bilo koji program edukacija (PJR edukacije, PJR konferencije) ostvaruju pravo na jednu jednodnevnu PJR edukaciju po vlastitom izboru. Vjernost nagrađujemo i trajnim popustima našim klijentima.

Uz edukacije PJR je i organizator konferencija. U svibnju 2018. godine organizirao je prvu međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi u Hrvatskoj. PJR organizira konferencije na temu EU fondova i javne nabave.

 

 

Programe edukacija organiziramo strogo poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke koje su na snazi u trenutku održavanja edukacije. #ostanimoodgovorni

Kategorije PJR edukacija

Konferencije

Uz organizaciju edukacija PJR je i organizator konferencija. Prva konferencija koju je PJR održao bila je „EUčinkovitost – ili kako smo proveli EU fondove“.

U svibnju 2018. godine održana je prva međunarodna konferencija o javnoj nabava “Prakse javne nabave država članica EU” koja je okupila više od 200 polaznika. U 2019. godini održali smo dvije konferencije, jedna na temu EU fondova, a druga na temu javne nabave. U ožujku 2020. organiziramo drugu Međunarodnu konferenciju na temu EU fondova.

Sastavite kombinaciju edukacija za svoj tim i uštedite

  • 2 – 3 kotizacije ostvaruju popust od 20%
  • 4 do 7 kotizacija ostvaruju popust od 25%
  • 8 do 15 kotizacija ostvaruju popust od 30%
  • 16 i više kotizacija ostvaruje popust od 35%

Kako složiti dobitnu kombinaciju?

Imamo program s bogatim godišnjim kalendarom i vlastite prostore za edukaciju

PJR Klub vjernosti

Održane edukacije | Reference

Naručite edukaciju samo za sebe

Ovisno o potrebi klijenta, moguće je naručiti edukaciju u kontekstu informativne prezentacije ili pak radionice s vježbama i savjetima. Ukoliko ste zainteresirani za in-house edukaciju navedenih ili relevantnih tema slobodno nas kontaktirajte.

Važna informacija

PJR je ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave, temeljem rješenja o ovlaštenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Certifikati u području javne nabave izdaju se temeljem završenog specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave, a obnavljaju se temeljem redovitog usavršavanja.