Vjerujemo u profesionalni razvoj i želimo Vam prenijeti svoja znanja i iskustva

PJR treneri su zaposlenici PJR-a koji se bave savjetovanjem u EU fondovima, razvojem i provedbom EU projekata i javnom nabavom. PJR stručnjaci prenose vlastita iskustva iz nekoliko stotina EU projekata i postupaka javne nabave.

Područja edukacija su: sustav EU fondova i državnih potpora, prilike za financiranje projekata EU fondovima, izrada projekata i apliciranje na natječaje, provedba EU projekata i javna nabava. PJR je ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave. Svaki klijent PJR edukacija i PJR Plus edukacija ostvaruje pravo da 2 svoja zaposlenika svake godine pošalje na pohađanje 3 besplatna PJR KLUB-a. Vjernost nagrađujemo i trajnim popustima našim klijentima.

Uz edukacije PJR je organizator i konferencija. U svibnju 2018. godine organizirao je i prvu međunarodnu konferenciju o javnoj nabava u Hrvatskoj. PJR organizira konferencije na temu EU fondova i javne nabave.

NOVO! PJR Plus edukacije

PJR Plus je novo ime već poznatih DIB edukacija iz javne nabave. Projekt jednako razvoj je proširio svoju ponudu edukacija sa već dobro poznatim DIB edukacijama. Edukacije DIB pametna rješenja postala su PJR Plus edukacije!

Kategorije PJR edukacija

Konferencije

Uz organizaciju edukacija PJR je i organizator konferencija. Prva konferencija koju je PJR održao bila je „EUčinkovitost – ili kako smo proveli EU fondove“.

U svibnju 2018. godine održana je prva međunarodna konferencija o javnoj nabava “Prakse javne nabave država članica EU” koja je okupila više od 200 polaznika. U 2019. godini održat će se dvije konferencije, jedna na temu EU fondova, a druga na temu javne nabave.

Sastavite kombinaciju edukacija za svoj tim i uštedite

  • 2 – 3 kotizacije ostvaruju popust od 20%
  • 4 do 7 kotizacija ostvaruju popust od 25%
  • 8 do 15 kotizacija ostvaruju popust od 30%
  • 16 i više kotizacija ostvaruje popust od 35%

Kako složiti dobitnu kombinaciju?

Imamo program s bogatim godišnjim kalendarom i vlastite prostore za edukaciju

PJR Klub vjernosti

Održane edukacije | Reference

Naručite edukaciju samo za sebe

Ovisno o potrebi klijenta, moguće je naručiti edukaciju u kontekstu informativne prezentacije ili pak radionice s vježbama i savjetima. Ukoliko ste zainteresirani za in-house edukaciju navedenih ili relevantnih tema slobodno nas kontaktirajte.

Važna informacija

PJR je ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave, temeljem rješenja o ovlaštenju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Certifikati u području javne nabave izdaju se temeljem završenog specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave, a obnavljaju se temeljem redovitog usavršavanja.