PJR Spajalica ®

pjr-spajalica

Spojite se ...

Pošaljite nam upit

Praćenje natječaja sukladno izrađenom Mišljenju o potencijalu u EU fondovima

Dostava informacija samo relevantnih natječaja za Vas u obliku sažetka

Individualni pristup spajanja Vaših projektnih ideja s otvorenim natječajima

4 h savjetovanja/ mjesečno

Dostava informacija o projektima koji su odabrani

Prilike za edukaciju u području EU fondova

Pogodnosti na ostale usluge

PJR Spajalica je usluga spajanja Vaše projektne ideje s natječajima  za dodjelu bespovratnih sredstava EU fondova.

Temeljem dugogodišnjeg rada na razvoju i pripremi projektnih prijedloga za različite natječaje, PJR tim stručnjaka primjenjuje jedinstven individualni pristup u spajanju Vaše projektne ideje s odgovarajućim natječajem. Sukladno tomu, predlažemo natječaje, pri čemu primjenjujemo metodologiju koja najbolje odgovara Vašim potrebama i koja će najbrže polučiti željene rezultate.

Što uključuje PJR Spajalica?

PJR Spajalica sastoji se od slijedećih koraka:

Tumačenje Mišljenja o potencijalu u EU fondovima i uključivanje Vaših razvojnih ideja u PJR bazu

Stručno mišljenje PJR-a o potencijalu Vaše organizacije za korištenje EU fondova izrađeno je temeljem specijalno dizajniranog seta pitanja u odnosu na uobičajene uvjete natječaja i najavljene predmete financiranja svih EU fondova. Kako biste što bolje razumjeli potencijal Vaše organizacije za korištenje EU fondova, detaljno ćemo s Vama proći izrađeno Mišljenje i razjasniti Vam sve mogućnosti Vaše organizacije za prijavu na natječaje i/ ili sudjelovanje u ulozi dobavljača u EU projektima. Razvojne ideje Vaše organizacije uključujemo u PJR bazu koja predstavlja referentnu točku PJR Spajalice, putem koje naš stručni tim spaja Vaše ideje s natječajima. Ovim putem ulazite u sustav informiranja koji je potpuno prilagođen Vašim specifično izraženim željama i potrebama.

Pronalazak adekvatnih natječaja 

Korištenjem usluge PJR Spajalice možete se potpuno opustiti i čekati da informacije o postojećim ili mogućim prilikama koji se tiču baš Vaš projektne ideje ili područja djelatnosti dođu k vama. PJR za Vas identificira sve potencijalne natječaje u kojima Vaša organizacija može sudjelovati u ulozi prijavitelja i/ili dobavljača. Više ne morate gubiti vrijeme na snalaženje u mnoštvu natječaja i programa, a s obzirom da relevantne informacije pravovremeno dolaze k vama, više nema niti stresa od propuštanja prilika. Iako su svi natječaji javna informacija, iako postoje besplatni portali, info centri i newsletteri, te su informacije često neprecizne, prešture, neorganizirane i svakako neprilagođene pojedinoj organizaciji. PJR Spajalica brine o individualnim Vašim potrebama.

Individualno informiranje o svim potencijalnim natječajima i prilikama

Stručnjaci iz PJR-a Vam stoje na raspolaganju za savjet više i odgovore na eventualna pitanja oko natječaja koji Vas zanima, kako bismo zajedničkim snagama i razumijevanjem savršeno spojili Vašu ideju sa natječajem.

Marketinške akcije

Nakon pronalaska odgovarajućeg natječaja čiji prihvatljivi troškovi odgovaraju robi/uslugama koje pružate, Vaša organizacija treba implementirati marketinšku akciju tj. identificirati Vaše postojeće i/ili buduće klijente, partnere i suradnike koji bi potencijalno mogli biti prijavitelj na specifičnom natječaju. PJR će za Vaše klijente izraditi stručno PJR Mišljenje o sukladnosti ideje s natječajem u svrhu provjere prihvatljivosti specifičnog natječaja. Vašim klijentima pružamo individualni savjet za unaprjeđenje projektne ideje  i odluku da li i s kakvim projektnim prijedlozima sudjelovati u pojedinom natječaju.

Provjera prihvatljivosti prijavitelja i izrada stručnog Mišljenja o sukladnosti ideje s natječajem

Stručno PJR Mišljenje o sukladnosti Vaše ideje s natječajem izrađujemo  u svrhu provjere prihvatljivosti Vaše organizacije u ulozi prijavitelja s obzirom na specifični natječaj te Vam pružamo individualni savjet za unaprjeđenje Vaše projektne ideje i odluku da li i s kakvim projektnim prijedlozima sudjelovati u pojedinom natječaju.

Umrežavanje s drugim prijaviteljima/ partnerima

U slučaju kada natječaj zahtijeva partnerstvo ili Vi želite biti partner na projektu, umrežavamo Vas s potencijalnim drugim prijaviteljima i partnerima EU projekata, te ostalim našim klijentima kako bih potencijalno ostvarili suradnju.

Prilike za edukaciju na PJR seminarima

Na PJR seminarima i PJR klubu imate priliku naučiti više o razvoju i provedbi EU projekata, javnoj nabavi i svim aktualnostima u EU fondovima! U sklopu PJR Spajalice dobivate priliku pohađati 1 stručni jednodnevni ili dvodnevni PJR seminar po odabiru i 3 prilike za druženje na seminarima PJR Kluba svake godine.

Pogodnosti u ostalim PJR uslugama

Kao korisnici PJR Spajalice dobivate mogućnost ostvarivanja pogodnosti u svim ostalim PJR uslugama (razvoja, provedbe i edukacije)  koje Vam mogu biti korisne u ciklusu financiranja EU fondovima.

Spojite se ...

Pošaljite nam upit

Zašto odabrati PJR Spajalicu?

PJR Spajalica osigurava da:

Vi se možete opustiti, jer mi brinemo da ne propustite niti jednu priliku za financiranje iz EU fondova.

Štedite svoje vrijeme dok mi za Vas pratimo natječaje i proučavamo natječajnu dokumentaciju.

Razvijate svoje redovno poslovanje, postajete konkurentniji i stvarate novo tržište!

Osnažujete kvalitetu odnosa sa svojim klijentima, partnerima i suradnicima!

Koordinator PJR Spajalice

+385 (1) 8897 152

Poslije Spajalice…

 

Odlučili ste, PJR Spajalica je spojila Vašu ideju s natječajem i sad krećete u detaljni dizajn projektne ideje i počinjete raditi projektni prijedlog. Na Vama je odluka hoćete li se za natječaj pripremati sami, uz savjetodavnu podršku ili ćete pisanje projekta u potpunosti prepustiti stručnjacima. Mi Vas možemo pratiti na Vašem putu, i u pripremi projekta i tijekom njegove provedbe. Bez obzira na koju od opcija se odlučite, praćenje naših stručnih članaka i korištenje automatskog članstva u PJR Klubu, dodane su vrijednosti koje Vam daju priliku da uz nas učite i razvijate se te da koristite popuste na naše usluge .